Vores nye sofabord fra Ox Denmarq

I fredags havde jeg besøg af Houzz.dk, som netop har lanceret en dansk side. De vil gerne lave en boligreportage fra vores hjem og jeg havde ingen ide om hvordan de havde fundet frem til os. Jeg er ikke boligblogger, men har en forkærlighed for boligindretning & interiør, hvilket til tider kommer til udtryk via bloggen.

Houzz tours

Men de mente de gerne vil se mit hjem og at det var fint det ikke lignede det man ser i bladene for tiden. Jeg var nemlig bange for de forventede noget bestemt, men ideen med boligreportager er netop man viser et bredt billede af hvad folk er til.

Jeg har svært ved at definere min stil, men ved hvad jeg kan lide og hvad jeg ikke er til. Jeg går ikke ind for “sæsonkøb”, men kan godt falde for en tendens der kan holde i mange år. Eksempelvis marmor på større overflader.

Houzz tours

Houzz tours

Jeg skød nogle billeder lige inden de ankom, da jeg aldrig har set vores hjem så opryddet eller rent. En halv time efter, da Sylvester kom hjem fra børnehave, var det fuldstændig modsat. Livet med børn <3

Houzz tours

Houzz tours

Sofabordet er nyt og fra Ox Denmarq. Jeg havde set på det længe men først fornylig bestemte jeg mig for at købe det. Marmor er omdiskuteret men jeg vidste det var det rette bord til vores mørke stue med mørke vægge. Det nåede heldigvis frem inden fredag og jeg er allerede SÅ glad for det.

Jeg overvejede kort det grønne marmorbord med guldben, men føler det lyse er mere sikkert på længere sigt. Vi skal jo ikke udskifte det foreløbigt. Det eneste problem er bare, at jeg nu drømmer om både sideborde, spiseborde, lænestole og andet fra Ox Denmarq. Det er et af de få mærker jeg kunne indrette en hel bolig med, og det er altså ikke sponsoreret. De har bare ramt et eller andet specielt, som er lige mig. Kender I det?

Hvad siger I til sofabordet? Er det ikke fint?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments