Wulff og Konstali: Her får du den bedste brunch i København

Wulff og Konstali brunch..

Wulff og Konstali

Mere brunch til folket, for hvem elsker helt seriøst ikke en god brunch? Jeg ved jeg gør. Alligevel er det alt for sjældent, jeg gør mig i det og det er livet simpelthen for kort til.

Wulff og Konstali

Wulff og Konstali har åbnet i Waterfront Shopping i Hellerup

Specielt én café har dog vundet mit hjerte og nok også mange andres. Nemlig Wulff og Konstali, som heldigvis for mig, ligger på Islands Brygge samt Lergravsvej på Amager.

Førstnævnte har dog ikke brunchmenuen og sidstnævnte er så utrolig populær, at jeg aldrig formår at få et bord, når jeg kommer forbi.

Wulff og Konstali

Wulff og Konstali

Derfor var jeg også ekstra begejstret, da jeg var forbi den nye Wulff og Konstali i Waterfront Shopping beliggende i Hellerup. Her er der ekstra meget plads – både indenfor og udenfor – og så laver de selvfølgelig selvsamme brunch, som jeg elsker fra Lergravsvej.

Min dygtige blogkollega, Cecilia, har haft en finger med i alt fra PR til indretningen og det spiller bare.

Wulff og Konstali

Jeg vil lade billederne tale for sig selv og drømme mig tilbage til en morgen med brunch ad libitum, friskpresset juice og en virkelig god kaffe. Måske jeg skal invitere Rasmus på brunch snart?


LÆS OGSÅ: BRUNCH I KØBENHAVN? JEG GUIDER DIG TIL DE BEDSTE BRUNCH


Rigtig god fredag og weekend. Jeg har selvfølgelig planlagt flere gode blogindlæg til jer, mens jeg holder fællesfest lørdag og højst sandsynligt plejer tømmermænd søndag ♥ Måske i selskab af en god brunch?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments