Spis plantebaseret i København – Café Feel Good

Spis plantebaseret i København - Café Feel Good 1

Lige en aftenanbefaling til et af mine favoritsteder i København. Nemlig Café Feel Good. De åbnede tilbage i efteråret, men jeg har allerede været forbi flere gange, for at få fingrene i de velsmagende bowls. Priserne er tilmed rimelige i forhold til det er København.


Café Feel Good – Sundt, økologisk og lækkert

Feel Good ligger forholdsvis centralt i København, og laver økologisk mad med kvalitetsingredienser. Langt de fleste af retterne er veganske og vegetariske, hvis man er på udkig efter det. Maden er sund, og det gælder alt fra de mere mættende frokostretter over til de lækre desserter. Jeg elsker de små æstetiske udsmykninger i maden. Hvor fint er det ikke lige med smukke blomster som pynt?

Café Feel Good
Café Feel Good

Jeg fik en salatbowl med søde kartofler, quinoa, granatæblekerner og en masse grønt. Derudover valgte jeg en juice med bl.a. hvidløg, og hvis I synes det lyder mærkeligt, så kan jeg fortælle jer, at det er det slet ikke. Det smager faktisk godt og så er hvidløg fantastisk godt for os. Sidenhen har vi faktisk puttet hvidløg i vores egne juices herhjemme. De har også andre varianter, hvis man er til noget mindre stærkt.

Café Feel Good
Café Feel Good

Prisniveau: Rimeligt. Jeg mindes en stor bowl med en masse lækre ingredienser kostede omkring 70-80 kr. og med en stor juice kom jeg af med 100 kr. i alt.

Beliggenhed: Nørre Farimagsgade 55, 1364 København K.

Åbningstider: Kl. 10-19.

Kan I anbefale nogle sunde grønne steder i København, som jeg måske ikke kender? Jeg elsker at opdage nye originale spisesteder. 


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments