Cafe Fika: Økologisk, lækkert & veganer-venligt i Aarhus

Cafe Fika

Cafe Fika! Mit yndlings sted i smilets by. Da vi besøgte Aarhus, måtte vi bare forbi Cafe Fika, der er leveringsdygtige i økologisk mad, når det er bedst.

Vi har tidligere besøgt caféen og det er nærmest bleve en vane altid at skulle forbi til en frokost og juice. Denne gang var ingen undtagelse.

Cafe Fika
Cafe Fika

Læs også min staycation guide til Aarhus by lige her

Når man besøger Café Fika i Aarhus skal man altid forvente en del mennesker. Stedet er nemlig velbesøgt – især omkring frokosttid og til aftensmad.

Læs også:

En komplet guide til de bedste spiseoplevelser i hele Danmark

Min Aarhus guide: 17 skønne ting du skal lave i smilets by

Vi fik derfor reserveret bord for en sikkerheds skyld, men der var mange der kom forbi mens vi var der og fik plads. Enten indenfor eller udenfor.

Cafe Fika
Cafe Fika

Menuen: Menuen er perfekt sammensat og der er noget for enhver smag. Jeg hoppede på en æggewrap med humus, avocado, bagte rødbeder, linser, oliven tapenade og salat.

Cafe Fika og en anmeldelse af stedet

Rasmus prøvede deres signatursandwich med samme fyld, der også kan laves med glutenfritbrød, såfremt man ønsker det.

Cafe Fika
Cafe Fika

Hver især valgte vi også en juice fyldt med nærende ingredienser. Man går mæt derfra uden at være stopmæt, og det elsker jeg stedet for.

Netop at man kan spise velsmagende, økologisk og tilmed plantebaseret mad (selvom der også er en masse for kød- & fiskespiserne) uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Cafe Fika

Beliggenhed: Cafe Fika ligger i altid charmerende Jægergårdsgade, der er én af Aarhus hyggeligste gader. Slut eventuelt af med en lækker kop matcha latté, hvis du ligesom jeg ikke kan få nok.

Er du på farten tilbyder de også alle tingene som takeaway og har en stor salatbar, hvor du kan sammensætte din egen favorit. Jeg har endnu til gode at prøve morgenmad og brunch, men det må blive næste gang vi besøger smilets by.

Stor Aarhus anbefaling herfra!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments