Lo-Jo’s Social: Datenight med min mand

Lo-Jo’s Social med min mand..

Lo-Jo's Social

For et par uger siden, og faktisk den weekend, hvor der var tropisk sommer i Danmark, havde vi fået arrangeret pasning til Sylvester. Det var nemlig et par måneder siden vi sidst havde haft lidt alenetid, og folk, der kender mig godt, ved jeg har brug for kvalitetstid med min mand. Altså bare engang imellem.


DATENIGHT HOS LO-JO’S SOCIAL

Vi afleverede ham omkring kl. 15 og tog derefter hjem igen, hvor vi nød et glas bobler på terrassen. Da kl. blev 18 cyklede vi ind til Rundetårn, som Lo-Jo’s Social ligger klods op af. Jeg havde høje forventninger, da jeg længe har fulgt dem på Instagram – ikke mindst for deres populære Frozen Rosé, som alle taler om de her dage.

Mine forventninger blev indfriet og mere til. Vi blev nemlig mødt af den sødeste fyr, som introducerede os til konceptet. Man vælger 2-3 retter hver, som man deler mellem hinanden. Vi var dog lidt i vildrede i forhold til hvad vi præcist skulle prøve – man vil nødigt fortryde, så vi gav dem lov til at overraske os og sammensætte det perfekte bord med lækre retter. Samtidigt fik vi drukket et par cocktails. Jeg hoppede på Frozen Rosé og Rasmus valgte den syrlige Pear La Chez med bl.a. gin, pære og hyldeblomst.

Jeg lyver ikke når jeg siger, at vi trillede derfra. Jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise igen. Maden var smagfuld og der var så mange forskellige anretninger. Vi sluttede da også lige af med en S’more dessert – bare lige for at toppe mætheden.

Stedet er perfekt til større selskaber, da man kan bestille kander med cocktails og mange lækre retter til deling. Der er masser af plads, god musik og generelt en virkelig god stemning. Efter min mening er det det perfekte sommerspot, og jeg forudser mange flere besøg – både med Rasmus og gode venner.

Åbningstider: 

Kitchen hours 
Man-lør: 11:30-22:00
Bar hours:
Man-lør: 11:30-sent

Hvor:

Landemærket 7, 1119 Kbh K


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments