Rectus Diastase gravid: Sådan sikrer du, at du IKKE får delte mavemuskler

Rectus diastase gravid..

Rectus diastase gravid

Det her projekt er et af de bedste jeg nogensinde er startet på og mine resultater vidner om, jeg virkelig havde brug for at gøre det for mig selv. Både fysisk og psykisk. Der er kun gået 3 uger siden jeg startede og jeg har allerede oplevet gode resultater.

Rectus diastase som gravid og hvad du bør vide

I får en indikation af via før/efterbillederne. Før & efter er måske så meget sagt. Jeg har nemlig minimum 3 uger igen og derefter skal jeg vedligeholde det. Derfor kommer de endelig sammenlignings billeder først til sidst. Dog har jeg allerede nu smidt 6 cm. rundt om maven Det er i sig selv lidt vildt.

Rectus diastase gravid

Til de af jer, der ikke ved hvad jeg snakker om eller hvad jeg er startet på, kan I læse hele introduktionen til mit forløb HER, hvor I også får forklaret hvad delte mavemuskler, eller rectus diastase, som det også hedder, faktisk er.

Læs også:
I tvivl om dine mavemuskler efter graviditet? Så læs med her
10 tegn på fødslen er ved at nærme sig
Sådan genoptrænede jeg min rectus diastase

Mange tror deres topmave eller post-fødselstilstand ikke kan trænes væk men i langt de fleste tilfælde passer det ikke. Det handler bare om noget helt andet end vi er vant til.

Det hjælper slet ikke at træne traditionelle maveøvelser nede i et fitnesscenter. Tværtimod gør det det bare værre. Derimod skal man indtænke en god holdning, coreøvelser og sunde løft.

Rectus diastase gravid

Rectus diastase gravid

Jeg vil altid anbefale jer at få tjekket om I har delte mavemuskler, hvis I mistænker. Jeg var i tvivl, hvorfor jeg valgte at booke tid til en konsultation hos Maven og Mig, hvor det blev konstateret.

Jeg startede på forløbet kort tid efter og fortryder ikke et sekund selvom det var en omvæltning i starten. Jeg har skulle indbygge nogle helt nye vaner, der hverken tillader krydsede ben, at falde sammen når jeg står eller sidder samt regelmæssige coreøvelser.

Læs også:
Derfor prioriterer jeg zoneterapi som gravid

Jeg har skulle bære et mavebælte 24 timer i døgnet, hvilket har været utroligt varmt de dage temperaturen har vist 25 grader og jeg har flere gange været lidt træt af mit tøjvalg er lettere begrænset grundet bæltet gør alting sidder lidt strammere. Men det er småting og jeg er så glad for alt det jeg allerede har opnået. Mit håb er, at jeg står med et kickass efterbillede om yderligere 3 uger ?

I kan booke tid til en konsultation for Rectus diastase gravid og starte jeres eget forløb lige HER.

Andre der har fået konstateret delte mavemuskler (rectus diastase gravid) og har I været igennem en genoptræning?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments