DIY Skrivebord til kun 300 kr (få guiden HER)

DIY Skrivebord

Jeg ved ikke hvorfor det her DIY Skrivebord indlæg ikke er udgivet før, nu hvor vi har nydt godt af vores skrivebordsløsning siden juli måned. Nu er jeg derfor klar med verdens nemmeste guide til et DIY Skrivebord , der på ingen måder springer budgettet.

Lige da vi var flyttet ind i vores lejlighed på Islands Brygge, var alle pengene brugt op, men vi havde endnu ikke fundet en skrivebordsløsning. Vi kiggede både ILVA og Bolia igennem, men det kunne nemt blive mange tusinde kr. og opbevaringen var minimal.

En nem, billig og fin DIY skrivebord guide

Det var nemlig vigtigt, at det både var praktisk samtidigt med det ikke fyldte for meget. Vi havde tilmed et skævt hjørne, vi ikke vidste hvad vi skulle gøre ved, og derfor gik jagten ind på et smart DIY skrivebord.

DIY Skrivebord

Det hele stammer fra IKEA og serien hedder “Algot”. Vi fandt det i deres bryggersafdeling, og det hele er i hvidt stål, hvilket betyder det både ser cool ud, på den der industrielle boligmåde, ligesom at det er ridsefrit. Win!

Du skal bruge følgende til dit DIY Skrivebord:

.. 2 Algot skinner i længde 196 cm

.. 3 Algot hylder i længde 80 cm

.. 1 bred Algot hylde (til selve bordet) i længde 80 cm.

.. 6 små hyldeknægte, til at hægte hylderne på

..  2 store hyldeknægte

= I alt ca. 300 kr.

DIY Skrivebord

Jeg sidder faktisk og skriver netop dette indlæg ved mit DIY Skrivebord, og jeg elsker simpelthen at kunne kigge ud af vinduet, mens de daglige blogindlæg forfattes. Og der er ingen der siger, det skal bruges som skrivebord.

LÆS OGSÅ:

 IKEA HACKS – VI HAR HACKET IVAR SKABET OG TILPASSET DET BØRNEVÆRELSET

Det kan også anvendes som sminkebord, til børneværelset eller som opbevaring til eksempelvis fine stilleben eller pæne flasker.

DIY Skrivebord

Jeg håber I kunne bruge min DIY Skrivebord guide, og tag mig endelig på Instagram, såfremt I kaster jer ud i den nemme guide. Jeg elsker at følge jeres projekter, hvad end det er.

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

25 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments