En make-over af vores byterrasse

terrasseliv

Jeg har plapret løs om det i evigheder efterhånden. Nemlig vores lille (eller store) terrasse, som vi er så heldige at have tilknyttet vores lejebolig på Islands Brygge. Problemet er bare, at vi ikke rigtig har gjort noget ved den siden vi flyttede ind for snart tre år siden. Jo, der er da et bord og nogle stole, en sandkasse og en grill. Og det er nærmest det..

Det holder jo ikke helt, når man bruger så meget tid udenfor. Sylvester er jo nærmest kun udenfor på denne årstid, og til sommer kommer vi jo til at bo derude. Derfor er det altså vigtigt, der er lidt hyggeligt med et fint bordsæt, planter, krukker, lyskæder, parasol og andet rart.

Som altid, når jeg mangler lidt inspiration, tjekker jeg Pinterest (følg mine boards her). Jeg har derfor en klar idé om, hvad jeg er til. Vi skal faktisk allerede i Silvan her til morgen, hvor vi skal kigge på havemøbler og lidt krukker, så hvis I har nogle gode idéer til indretning af terrassen, må I endelig dele dem. Hvad har I gjort ved jeres altan, have eller terrasse? Hvordan får man skabt et hyggeligt uderum?

Nåååårh ja, og vi får så sandelig også gjort noget ved resten af lejligheden. Malingen skal købes i næste uge og jeg er igang med at rykke lidt rundt, rydde ud og sætte det sidste præg på vores kære hjem. Ikke fordi jeg rigtig investerer i noget nyt, men man kan altså også komme langt ved at rykke rundt og sælge ud.

Ha’ en dejlig dag! Jeg værdsætter virkelig at jeg er blevet rask igen. Maden smager bedre, solen skinner mere og mit humør er ikke til at tage fejl af. Måske handler det også om, at jeg fylder 31 år på søndag og skal til Milano næste weekend. Livet er nu engang skønt!

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments