En weekend på Comwell Korsør

Comwell Korsør

Sikke et skønt vejr! I hvert fald her på Sjælland. Vi sidder lige nu i toget mod Korsør, Danmarks svar på The Hamptons, hvor vi skal bruge hele weekenden hos Comwell Korsør. Om jeg glæder mig? Nej slet ikke ? En hel weekend med manden i mit liv, rund fødselsdag og total afslapning. Vi skal både i spa, spise 4 retters 2 gange, have en duo hot stone massage og gå ture i det nydelig vejr.

Jeg kan ikke huske hvornår vi sidst har nyt hinanden på den måde, så derfor var det også tid til en lille get-away. Måske kommer jeg til at opdatere bloggen i weekenden og ellers kan jeg godt garantere jer, at jeg er aktiv på Instagram (danicachloedk) og Snapchat (danica_chloe). Jeg vil trods alt også gerne nyde de 48 timer vi har sammen til det maksimale ?

Rigtig god weekend og husk at 30’erne er det nye 20’er! Det har jeg i hvertfald sagt til mig selv et hav af gange de seneste par måneder. Ahem….

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Comment
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments