Sådan får du flere farver ind i din garderobe

Sådan får du flere farver ind i din garderobe 1

Annonce for Ellos

Foråret er på vej. Kan I mærke det? Med lysere tider, varmere dage og mere energi, kommer lysten til at få flere farver i garderoben. Det gør den i hvert fald her. Om vinteren bliver min garderobe som regel lidt mere nedtonet, hvor jeg fra nu til september er klar på at gå all in på alle slags farver.

Rabatkode til dig og inspiration til at få flere farver ind i garderoben

OBS: Ellos har en masse fine nyheder i anledning af foråret. Både forårsjakker, farverige kjoler, toppe, badetøj og ruskindssandaler. Nedenfor deler jeg også en rabatkode, hvor du kan spare 30% på det dyreste køb (+ 5% ekstra på udsalget). Koden gælder både Ellos’ sager og andre brands, og der er noget til alle størrelser og former.

Jeg har med tiden lært, at jeg kan tillade mig alt, når det kommer til farver. Der var engang, jeg havde en idé om gul ikke vil være pænt til mig, og grønt for den sags skyld, men nu er begge repræsenteret i mit skab.

Det handler om at prøve sig frem. Jeg har efterhånden lært, at når først man får én farverig sag i sin garderobe som bare fungerer, bliver man afhængig. Farver gør mig i godt humør. Faktisk så meget, at hvis en dag starter skævt, skruer jeg blot op for farverne. Nogle gange skaber det magi, og andre gange ser det lidt fjollet ud. Det er også okay, for vi lever kun en gang.

Flere af jer på den anden side af skærmen har en idé om jeg er god til det med farver. Det er jeg virkelig beæret over. Jeg er jo bare en glad farveentusiast, som elsker at eksperimentere med mønstre, nuancer og struktur. Jeg bliver aldrig træt af det, da det giver uendelige muligheder i mit ellers beskedne tøjskab.

Sådan kan du få flere farver ind i din garderobe

  • Start med en ting. Det kan være en kjole, som du kan dresse op eller ned, en jakke, en pæn skjorte eller t-shirt. Det er nemmere med én ting, som kan være base for andre mindre sager.
  • Jeg startede selv med helfarvede sager, da jeg var bange for det blev for meget, hvis der både var farver og prints på én gang. Det virker mere simpelt og overskueligt med et helfarvet stykke tøj.
  • Tone-i-tone looket er også en god start. Hvis du er vild med gul, kan du kombinere det med orange, beige eller hvid. Generelt er hvid en god nuance at kombinere farverne med, da det på en eller anden måde bliver lidt mindre vildt.
  • Er du ikke helt klar til at starte ud med en kjole, kan mindre også gøre det. Et par farverige ruskindssko, en hårbøjle, en taske eller smykker. Mærk efter og se hvor meget du bruger det. Du lærer hurtigt hvad der fungerer for dig.

Rabatkode til Ellos

Jeg har fundet flere fine fund til dig inde på Ellos, som lige nu giver 30 % på det dyreste køb ved brug af koden 415414 (inklusive brands). Derudover giver koden yderligere 5 % på allerede nedsatte varer, skulle du falde over noget godt. Det er altså en fin måde at prøve farverne af uden at sprænge budgettet.

Jeg synes den blå kjole minder lidt om min Stine Goya sag. Bare til en helt anden og meget bedre pris. Jeg tror aldrig jeg har fået så mange beskeder før angående en kjole, så hvis du også er hooked på den stil, er det her et godt bud til den kommende årstid og de mange bryllupper og sommerfester.

De fine ruskindssandaler finder I her, den blå top her, den fine dueblå kjole her, den lysegrønne kjole her, den lysegrønne skjorte her og den fine top med print her.

Klik her for at se hvad der netop er landet af pæne nyheder hos Ellos. God fornøjelse!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments