I det mindste har vi den danske sommer (og fint og farverigt tøj at tage på)

I det mindste har vi den danske sommer (og fint og farverigt tøj at tage på) 1

Annonce for Ellos

Det bliver en dansk sommer vi aldrig glemmer. Kalenderen siger snart maj, og selvom det jo stadig er forår, føles det bare som at sommeren er meget tæt på. Måske er det det solrige vejr og behagelige temperaturer? Jeg burde i hvert fald snart kalde vinterbadningen for sommerdyp i stedet.

Rabatkode til dig og alle de fine sager længere nede i indlægget

Og til min sommer herhjemme, har jeg en idé om hvordan jeg gerne vil se ud. Ikke fordi det er det eneste, der er vigtigt i mit liv, men fordi jeg elsker at nørde sammensætninger, farvespil og fine garderobefund. Især lige nu, hvor man bekymrer sig ekstra meget.

Endnu engang har jeg teamet op med Ellos og deres splinternye udvalg af lette kjoler, farverige blazere og ikke mindst de perfekte basisbukser. I tog så pænt i mod garderobeindlægget sidst, at vi tager en runde til.

GOD NYHED: Ellos har en masse fine nyheder i anledningen af foråret og sommeren. Lige nu får du 33 % i rabat på det dyreste køb ved brug af koden 415444 (inklusive brands). Derudover giver koden yderligere 5 % på allerede nedsatte varer, skulle du falde over noget godt.

Det er altså en fin måde at opgradere garderoben uden at sprænge budgettet, og der er noget til alle størrelser og former. Koden gælder til den 30/4.

Tak fordi du støtter op om min blog og tager så pænt imod de samarbejder, jeg kaster mig ud i. Især i disse tider.

Den luftige og lette lyserøde kjole i øverste venstre hjørne er noget af det smukkeste, jeg længe har set. Den krøller ikke af hvad jeg kan se ud fra billederne og materialesammensætningen, og det betyder kun jeg får brugt den mere. Hvis du drømmer om en anden farve, kommer den også i blå.

Den hvide kjole med margueritblomster på, har de fineste pufærmer og ligner en man kunne finde i en dyr og eksklusiv butik.

De her bukser ligner de perfekte basisbukser, som går til alt. Jeg kan godt lide at gå amok i prints og farver til kjoler og bluser, men bukserne må gerne larme lidt mindre. Jeg er vild med dem her, og se dem lige tættere på her. Er de ikke fine?

Den lyserøde blazer ligner ualmindeligt meget den jeg har på her og som jeg fik et hav af beskeder til. Jeg elsker blazere for tiden. Især dem, som skiller sig ud i en stærk farve. Det opgraderer farverne i garderoben meget nemt, og så går den til alt.

Sidst men ikke mindst er der den lyserøde kjole nede i højre hjørne. Som min collage måske illustrerer, er jeg til de luftige kjoler, der ikke sidder tæt. Jeg synes det fungerer godt med en blazer eller et par mindre larmende bukser under. Jeg vil nok tage sneaks på til, nu hvor blomsterne gør den så feminim. I disse coronatider lever jeg alligevel i mine flade sko 24/7, så jeg kan lige så godt opgradere hverdagslooket med en blomstret sag.

Hvilken af tingene er du mest til? Tænker du meget i sammensætninger og farver? Er du i mål eller synes du det kan være svært? Hvad fungerer for dig?

Klik her for at se hvad der netop er landet af pæne nyheder hos Ellos. God fornøjelse!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments