En impulsiv beslutning

milano

Billeder via min Pinterest profil

Kan I huske jeg har nævnt, at jeg skulle til Milano i weekenden? Vi var en håndfuld bloggere, der skulle afsted med Aperol Spritz (ja, min favorit drink), hvor vi var inviteret ned med henblik på at lære lidt om den italienske tradition omkring aperitivo hour.

Grundet er par frafald og lidt ændringer, valgte Aperol at aflyse turen i sidste øjeblik. Jeg blev selvfølgelig enorm trist, da jeg havde glædet mig i flere måneder. Derudover har jeg fået arrangeret sådan, at Rasmus kunne være hjemme med Sylvester hele weekenden. Det var faktisk min første rejse alene i flere år.

MEN flybilletterne kunne ikke refunderes, så dem måtte vi stadigvæk tage i brug. Det skal man ikke sige til mig to gange. De skal altså ikke gå til spilde. Heldigvis var både Michelle og Katrine med på idéen, og vi har derfor valgt at tage afsted på egen hånd. Vi har endnu ikke styr på, hvor vi skal bo, men det kommer vel på plads snart. Vi skal trods alt afsted i morgen. Jeg stresser selvfølgelig rundt som en gal, da jeg hverken har pakket eller styr på noget som helst endnu.

Hvis I har nogle gode tips til Milano, må I endelig dele dem. Hvor skal man spise, shoppe, sippe kaffe, spise is og være kulturel? Jeg elsker insider-tips, der får os væk fra det turistede og ind i det lokale miljø.

Jeg er vild med, at jeg på så kort tid er gået fra kulkælderen til at være impulsiv og tage afsted alligevel. Man lever kun én gang, og jeg kan slet ikke forestille mig at bruge min weekend andre steder end i varme Milano.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

7 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments