Derfor skal du investere i en hammock

Bloomingville Hammock

reklamelinks

Eller en hængekøje, som mange nok vil kalde det. Vi har nemlig gjort os et helt specielt køb til vores udendørsterrasse. Det er den jeg sidder i og nyder et glas vin, når vejret er godt. Det er også den alle børnene fra nabolaget gynger i, når de keder sig. Den kan det hele!

Bloomingville Hammock

Generelt set er den blevet et samlingspunkt for vores familie og besøgende, og jeg elsker det! Jeg troede faktisk ikke det kunne være så behageligt at svæve over jorden, men det er det. Ejer I en hammock eller hængekøje? Måske er jeg bare lidt nemmere at glæde, fordi jeg aldrig har ejet en før.

Bloomingville Hammock

^^Bloomingville Hammock HER


Man skal dog lige være opmærksom på, at når man køber en hammock er der ikke altid noget ophæng med. De første par uger var vi derfor i tvivl om hvordan den lige skulle hænges op.


LÆS OGSÅ: EUCALYPTUS GRENE.. TIL ALLE OS, DER IKKE HAR GRØNNE FINGRE


Heldigvis bor vi tæt på en T. Hansen (for der kommer jeg jo så meget ?), og de havde det man kalder en bagagerem til 35 kr., som gjorde vi endelig fik vores hammock i brug. Den kan holde til 200 kg., så det er mere end rigeligt. Blot hvis I selv er i tvivl om hvad, der hører med i pakken.

Bloomingville Hammock

Vores mønstrede hammock ser ud til at være udsolgt lige nu, men den kommer heldigvis i tre andre farver. Jeg synes personligt den her udgave er utrolig fin.

Hvis vejret nu havde været sommeragtigt gad jeg godt gynge lidt i den med min morgenkaffe. Hvad har I af planer i dag? Vi er stadigvæk i tvivl, men skal ud og opleve et eller andet spændende.

Ha’ en dejlig weekend!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments