Jeg har designet min helt egen kjole (og det kan du også)

Next Level Unique

Annonce

Så blev det mandag, og endda en rigtig god en af slagsen. Dagen startede godt med børn, der kom afsted til tiden, en varm kop kaffe (store sager) og ikke mindst synet af min helt egen speciallavede kjole, som jeg endda selv har designet. Den er skræddersyet efter mine centimetermål og passer perfekt.

Next Level Unique

Next Level Unique

Det er dog ikke mig, der har været i gang med symaskinen – selvom det også vil være sejt. Det er derimod det helt nye danske koncept, Next Level Unique, hvor ALLE kan designe deres egen unikke kjole.

Jeg ved ikke med jer, men jeg oplever tit, at de kjoler, jeg betaler dyre domme for ikke altid sidder optimalt. Netop fordi de er lavet i standardstørrelser til en masse mennesker. Derfor var jeg heller ikke sen til at teame op med teamet bag Next Level Unique, der gør os alle til kjoledesignere.

Next Level Unique

Next Level Unique

Skræddersyede og unikke kjoler lige til hoveddøren

Men hvordan fungerer det lige? Det er ganske simpelt. Man smutter ind her, vælger design (alt fra udseende til stof og dine mål). Nu er jeg sådan en ubeslutsom type, da der simpelthen var så mange muligheder, men hvis man er den type, der lige præcis ved man vil have, tager det ikke mere end et par minutter at designe sin egen unikke kjole.

Next Level Unique

^ Billederne er knipset i dejlige Dragør på en varm sommerdag, hvor en kjole og bare ben var det eneste rigtige

Når du har taget stilling til alt og betalt (priserne holdes lave og ligger på omkring de 750 kr., idet bestillingen ryger direkte til fabrikken), får du en ordrebekræftelse. Derefter bliver kjolen produceret i Europa, hvorefter kjolen bliver sendt til din dør. Det tog lige præcis 14 dage før jeg fik min skønne grønne kjole leveret, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.

Obs: Da kjolerne er skræddersyede fungerer returretten selvfølgelig lidt anderledes. Det ikke er muligt at fortryde sit køb, men skulle man mod forventning ikke være tilfreds, tilbyder de enten ombytning eller tilretning. I sidste ende skal du være glad for den kjole du modtager, og derfor ved jeg også de går langt for det. I kan læse mere om hvordan det fungerer samt hvad størrelse kjolerne kan laves i HER.

Next Level Unique

Prisen på min kjole endte i 750kr. + fragt, og det er mere end rimeligt, når hver eneste beslutning er taget af mig, og jeg har fået den lavet efter mine mål.

Jeg gik efter et bæredygtigt stof, der ikke krøller og med masser af stretch i, så det var behageligt at have på. Jeg var også hooked på det bæredygtige modal-materiale, men i denne omgang vandt det grønne print i viscose og elastan.

Next Level Unique

Next Level Unique

Det var både sjovt og anderledes at få lov til at designe en kjole, som jeg forestillede mig den i hovedet. Og så er det altså en helt anden oplevelse, at iføre sig en kjole, der sidder perfekt over skuldre, bryst, talje og hofte. Nu forstår jeg bedre, hvorfor folk får skræddersyet deres tøj. Det sidder jo så meget pænere.

Utallige muligheder og kombinationer, der gør man kan få lige det man drømmer om

Så sæt dig til rette, design din egen kjole, og så finder de nål og sytråd frem og går i gang med din helt egen unikke kjole. Og skriv lige til mig, hvis I kaster jer ud i det. Jeg gad godt se hvad I ender med. Med 69 forskellige metervarer og utallige muligheder af sammensætninger, kan man ende med mange forskellige varianter.

Next Level Unique

Til de interesserede endte jeg med følgende: loose waist (talje), mock-turtleneck (halsudskæring), bell sleeve (ærmer), classic (ryg), a-line skirt (nederdel) og miniblomster på grøn baggrund (metervarer).

Der er ca. til 5-6 kjoler i hver metervare, så når en metervare er udsolgt kommer der en ny online. Har du forelsket dig i et bestemt mønster, skal du endelig ikke vente for længe.

Hvad siger I? Gad I godt designe jeres egen kjole? Tror I på det er fremtiden med mere velovervejede valg og unikke designs , så man ikke har det samme på som alle andre?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments