Kurbadet Ilse Jacobsen og lidt om soldage

ILSE SUN
Ilsesun8

Hej allesammen. Håber I har nydt jeres weekend? Jeg har haft nogle skønne dage med familie, gode venner, øl på Bryggen i solnedgang og laaange gåture efterfulgt af frokost i solen.

Dagene behandler os godt for tiden og weekenden har bare været prikken over i’et.

ILSE SUN

Jeg vil helt vildt gerne dele én af de bedste oplevelser med jer, som jeg havde i torsdags. Der havde jeg, som jeg også teasede om tidligere, fornøjelsen af et besøg hos Ilse Jacobsens Kurbad i Hornbæk.

Til de af jer, der ikke kender det, så er det virkelig det ultimative get-away, hvis man søger afslapning, selvforkælelse og fuldstændig velvære. Dét sted kan det hele og det kan jeg allerede sige selvom jeg “kun” var der i to timer.

ILSE SUN

Ilse Jacobsen var der selvfølgelig selv i egen person og den kvinde er evigt inspirerende. Hun har formået at opbygge et imponerende skønhedsimperium udover sin succes med gummistøvler & active wear, og produkterne afspejler virkelig hendes ambitioner.

Jeg har længe været glad for ansigtsmaskerne, duftlyset samt fodcremen, og derfor glædede jeg mig også til at blive introduceret for den helt nye solserie, ILSE SUN, der skal sikre vi har de optimale forudsætninger, når vi bevæger os i solen. Arrangementet kunne ikke have bedre timet taget i betragtning af hvor godt vejr vi har for tiden.

Jeg vil lade billederne tale for sig selv og så vender jeg tilbage i morgen med “I denne uge skal jeg..”. Rigtig god aften kære læsere.

ILSE SUN

Vidste I godt det tager ualmindeligt lang tid at udvikle solcremer? Der er så mange tests som man skal igennem, før man står med det færdige produkt i hånden. Ofte tager det flere år. Udover at ILSE SUN serien dufter mildt af tang & hav, så er de også ultra pæne at have stående fremme.

Tilmed er de 100 % fri for parabener og rige på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Priserne er virkelig gode i forhold til hvor meget kvalitet man faktisk får.

ILSE SUN

Maden var imponerende god i selskab af de utallige cocktails. Min favorit var deres signatur cocktail lavet på gin, rabarbersirup og frisk limejuice. Muligvis den bedste i mit liv!

ILSE SUN

Vi skulle selvfølgelig også i poolen, der var opvarmet til den perfekte temperatur. Vi nåede desværre ikke resten af spa’et, der ellers både byder på indendørsbasin, sauna, dampbad og relax område.

I kan læse mere om KURBADET HER, hvor vi også kan booke et besøg eller ophold selv. Jeg overvejer det til en lille hone moon get-away efter brylluppet.

ILSE SUN

Jeg siger ikke Sofie og jeg blev lidt halvfulde, men det gjorde vi egentlig nok allerede i bussen på vej derop. Findes der noget bedre end en torsdagsbuzz?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments