Min foretrukne kontorplads (inklusiv frokostpause)

Gló Food

Annonce for Gló

Godmorgen fra stuen. Her er jeg placeret godt i sofaen (selvom jeg burde sidde ved skrivebordet). Jeg har haft den bedste start på mandagen. Og meget anderledes end min mandag normalt ser ud. Og nu bliver det måske lidt blærerøvsagtigt, men i og med jeg gjorde det, får I den lige her.

Jeg løb sgu med min veninde kl. 06 i morges.. Hele vejen rundt om vandet. Jeg nåede derefter et bad, at sende familien ud af døren og være klar til arbejde kl. 07.40. Det er store sager. For mig i hvert fald.

Gló Food

Gló Food

Tænk hvis man indrettede sin dag mere ala ovenstående. Især fra morgenstunden. Jeg har pludselig tid til at nå de punkter, jeg skal igennem på min liste.

Jeg har altid troet, jeg arbejdede bedst om aftenen, men det har vist sig at morgenerne er bedst for mig. Især de helt tidlige af slagsen.

Gló Food

God morgen for søren! Lad os krydse fingre for det kan ske lidt mere fremadrettet. Efter jeg har arbejdet effektivt igennem hjemmefra skal jeg mødes med MichelleGló på Værnedamsvej.

Vi har aftalt at spise frokost sammen nu hvor Michelle endelig er i København igen. Vi var heldigvis enige om hvor frokosten skulle indtages. Jeg sidder alligevel på Gló de fleste hverdage, når jeg arbejder ude af huset.

Gló Food

Gló Food

Det er på mange måder blevet min foretrukne kontorplads. Her er alt hvad jeg skal bruge. Behagelige siddepladser, sund og nærende mad, god kaffe lavet på havremælk, kombuchadrikke fra Læsk og ikke mindst et hav af nærende desserter.

Det er tilmed virkelig nemt at spise vegetarisk og vegansk, hvilket jeg godt kan lide. Deres Mediterranean Bowl og søde kartoffel-fritter er min favoritter. På Værnedamsvej (og i Magasin) har de også morgenmadbowls til de tidlige.

Gló Food

På Værnedamsvej, som nok er den jeg besøger mest (udover den på Ny Østergade), har de endda udendørspladser, hvilket er ret heldigt taget i betragtning af hvor godt vejret bliver i denne uge.

Jeg glæder mig til at se Michelle igen og få snakket en masse. Og så håber jeg også hun er klar på en af deres søde (og nærende) kager til dessert. Det er vel mandag, og jeg har jo allerede løbet..

Gló Food

Efter mit frokostmøde suser jeg videre for at drikke kaffe med min agent fra Boom Agency, hvorefter jeg skal skynde mig hjem, så Rasmus og Sylvester kan komme til Judo. Sylvester har endelig fundet en sportsgren han elsker. Han har fået en fin hvid dragt og er ret stolt over at gå til kampsport.

Han lever og ånder allerede for det. Bare en anbefaling, hvis I leder efter noget jeres børn kan gå til. Udover selve kampsportsdelen lærer de enormt meget om respekt og japanske traditioner. Aldrig har han været så lydhør, haha.

Må jeres mandag være fyldt med solskin, smil på vejen og søde børn
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments