Min ønskeliste til jul

Min ønskeliste til jul 1

Apropos det her blogindlæg, tænkte jeg det var på sin plads at dele mine ønsker til jul. Ikke fordi jeg har særligt mange, men jeg er heldigvis én af dem, der noterer det gennem året, så jeg faktisk ved hvad jeg ønsker mig, når julen nærmer sig.

Det er en god blanding af pæne, praktiske og anvendelige ting – synes jeg selv. Jeg er også meget spændt på at høre, hvad I har af ønsker i år?

Læs også:

Min ønskeliste til jul anno 2018

I vores familie er vi meget lowkey med gaver. Dvs. det bliver ikke til mere end et par stykker, og det er så fint og overskueligt. Jeg har nemlig ikke økonomi til at gå all in i år, og i virkeligheden mangler man sjældent noget man ikke kan leve uden. Derfor er min ønskeliste skåret helt ind til benet.


I år ønsker jeg mig…

1. Den fine nude buksedragt til kun 415 kr. Jeg synes både den er enormt elegant og sexet på samme tid. Tilmed kan den både bruges til fest med høje sko samt hverdag med en hvid t-shirt under. I like!

2. Min kuffert er virkelig ikke køn, men virker upåklageligt. Derfor var jeg rigtig glad, da jeg fandt ud af man kan købe covers til sin kuffert. Hvor fint er det ikke lige? Jeg er utrolig hooked på det med ankomsttiderne og det er tilmed budgetvenligt

3. De sejeste Nike sneakers er også på ønskelisten. Jeg mangler et par pæne og behagelige sneakers til hverdag, og de her rammer plet.

4. Måske mere en gave til både Sylvester og mig, men de her yogakort er simpelthen geniale. Vi bruger dem til børneyoga og derfor måtte jeg søge mig frem til dem online. Normalt kan det være lidt svært at få børn i bevægelse, men når de kan visualisere det, og det bliver en leg, er det noget helt andet.

5. Festlig lyskæde fra det London-baserede “Talking Tables”. Jeg forestiller mig at pimpe stuen op med den, men den kan også tages ud på terrassen til sommer. Prisen er virkelig også god!

6. Jeg er rimelig hooked på det her gulvtæppe. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ELSKER alt der har en blå undertone. Det går igen i min indretning, tøjstil, ja, selv min Instagram profil bærer præg af det..

7. Forleden dag var der en læser, der mindede mig om det fantastiske koncept “Dinner in the Dark“. Jeg har aldrig prøvet det, men ynder jo at spise chokolade med lukkede øjne. Se bare HER. Oplevelsen er ud over det sædvanlige, og jeg tror det er noget, jeg længe vil huske tilbage på med glæde.

Jeg er dog af den overbevisning, at man ikke skal “finde” på en ønskeliste. Så hellere ønske sig en velgørenhedsgave, som tjener andre, der har mere brug for det. Jeg har ofte givet gaver via velgørende organisationer og folk plejer altid at blive utrolig glade, fordi deres gave kan hjælpe andre. Bare et tip, hvis I selv vil undvære en gave eller skal købe én til manden eller kvinden, der har alt ♥


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side,  som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments