Painted walls: Nu skal der ske noget nyt

malede-vaegge

{Husk at følge med ovre på min PINTEREST, hvor jeg bruger maaange timer på at pinne}

Jeg kan næsten ikke vente længere. Boligfeberen raser herhjemme, og vi er mere end utålmodige. Vores stue skal nemlig males på ny efter flere år med den lilla farve på væggene.

Hvad vi ender ud i holder jeg lige lidt for mig selv, da jeg slet ikke ved om det kommer til at fungere. Det satser vi selvfølgelig på, men der er altid en risiko for en farve ikke fungerer, når den kommer op på væggen. Jeg har dog selve farven med på ét af ovenstående billeder fra mit inspirationsboard. Kan I gætte hvilken det bliver?

Jeg troede egentlig at både soveværelse og Sylvesters værelse også skulle males i en farve, men efter at have haft hvide vægge i lidt tid, er jeg blevet glad for det igen. Det er ikke alle rum, der nødvendigvis er bygget til markante farver. I hvert fald ikke vores meget små værelser, som man ofte finder i nybyg. Der savner jeg altså lidt værelsesstørrelsen fra ældre huse og lejligheder.

Og fordi vores stue og køkken er et kæmpe stort rum, så får hele fire vægge en tur med malerpenslen. Det bliver virkelig godt. Det skal det bare!

Har I malet nogle af jeres vægge og I hvilken farve? Hvad fungerer godt?

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments