Ønskeliste idéer til kvinden, der har alt

Som noget nyt vil jeg dele min ønskeliste idéer for jul i år. Den første vil tage udgangspunkt i mig, og kun mig, men senere vil der komme nogle udelukkende relateret til træning, interiør, skønhed m.m., bare hvis I undrer jer ? Indlæg som dette er noget af det, jeg elsker allermest hos andre bloggere, så håber det kan bruges.

Jeg ønsker mig egentlig pludselig rimelig meget. Noget er realistisk og noget er urealistisk. I finder beskrivelser og links under billedet.

Hvad ønsker I jer til jul?

ØnskelisteØnskeliste idéer

 

1. Den her Leowulf taske ønsker jeg mig SÅ meget. Har aftalt med mig selv, at hvis jeg ikke får den i julegave køber jeg den for min første løn (I finder den her)

2. Jeg vil have en masse af disse duftlys i vores nye og mere zen-agtige soveværelse. Elsker Tromborgs univers (I finder det her)

3. Jeg ejer ikke noget Royal Copenhagen, da det er lidt hypet. Men det her fad i sort musselmalet er fantastisk (findes her)

4. Jeg sad i går i kø i flere timer online, for at købe Isabel Marant Pour H&M kollektionen. Jakken blev dog udsolgt før jeg nåede at købe den. Håber jeg finder den en dag

Læs også:

Min ønskeliste til jul anno 2018

5. Jeg er blevet fuldstændig forelsket i Bergshop og den her kjole er lige mig. Perfekt med støvler og en læderjakke på kontoret og med høje hæle til fest (I finder den her)

6. Det her Chanel spejl jagtede jeg i Rom sidst, men det er sværere at finde end som så. Så håber at min mor kan finde det i lufthaven.

7. Den her lampe skal være min og den skal hænge i køkkenet (I finder den her)

8. Jeg har brug for nyt lækkert undertøj, og efter at have købt mit første sæt fra Stella Mccartney fornyligt, er jeg helt hooked. Lækre bliver det ikke (find lignende fra mærket her)

9. De her Zara støvler skal så meget være mine. Hvis min mor ikke finder dem i Portugal i weekenden, må jeg krydse fingre for de ligger under træet til jul (findes her)

10. T By Alexander Wang er et af mine foretrukne mærker. Den her sag er endda meget nedsat på The Outnet (I finder den her)

11. Lækre shepherd hjemmesko. Dem skal jeg  ha’ snart, for mine andre er gået i stykker (I finder dem her)

12. De ultimative gummistøvler fra Le Chameau, som samtidigt skulle være meget behagelige og varme (kan fås her)

13. Den her hårbørste har jeg ønsket mig i flere år. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har købt den endnu (kan købes her og endda meget billigere end andre steder, da det er en kæledyrswebshop)

14. Min all-time yndlings parfume fra Acqua Di Parma, som desværre blev stjålet ved indbruddet i foråret. Men jeg savner den!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

13 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments