Philips EasyTouch Plus tøjsteamer Anmeldelse: Mød min nye bedste ven

Philips EasyTouch Plus tøjsteamer anmeldelse

Et længe ønsket indlæg fra jer, som jeg, i led af min nye tidsprioritering, gerne vil efterkomme. Lige nu bruger jeg det meste af min tid på at brainstorme, skrive blogindlæg, optimere eksisterende indlæg og generelt bare gøre bloggen til min foretrukne platform igen.

Derfor skulle der selvfølgelig også være et blogindlæg med min nye bedste ven – Philips EasyTouch Plus tøjsteamer – og en anmeldelse selvfølgelig.

Philips EasyTouch Plus tøjsteamer anmeldelse

Tilbage i efteråret købte jeg min Philips EasyTouch Plus (find den her), som er en tøjsteamer lavet til alle os, der hader at stryge tøj. Vi ejer faktisk et strygejern, men jeg får det aldrig brugt. Det er simpelthen for besværligt. Derfor måtte jeg også have mig en steamer, som gerne skulle gøre mit liv nemmere. Men gjorde min Philips EasyTouch Plus (verdens længste navn jo) så det? Læs med nedenfor.

Læs også:
Mine bedste tips til et succesfuldt loppemarked, når du gerne vil melde udsolgt HURTIGT

Jeg spurgte forleden på Instagram, hvad du gerne vil vide om min tøjsteamer. De spørgsmål kommer selvfølgelig med her, så du har dig en komplet anmeldelse af vindunderet. Baseret på de mange spørgsmål, fornemmer jeg det er noget mange overvejer som et alternativ til strygejernet? Har jeg ret?

Min anmeldelse af Philips EasyTouch Plus tøjsteamer: Her er ALT du skal vide

Hvorfor skal man vælge en tøjsteamer over et strygejern og er Philips EasyTouch Plus pengene værd? Grunden til jeg valgte at købe den, er dels fordi jeg var træt af den tid jeg brugte på strygning, men også fordi jeg gerne vil skåne mit tøj.

Ud over at krøller og folder forsvinder, når jeg damper løs, så dør bakterierne også og eventuelle lugte forsvinder. Med andre ord forlænger du dit tøjs levetid og slipper for at vaske så ofte. Det er både bedre for miljøet og billigere for din pengepung. Især, når det gælder materialer som silke, kashmir, uld og andre sarte stoffer.

Philips EasyTouch Plus tøjsteamer anmeldelse
Steameren kan bruges til alle slags materialer og tekstiler, så længe du indstiller på en af de i alt fem dampfunktioner

Philips EasyTouch Plus kan bruges på alle materialer, og man skal derfor ikke være bange for at brænde hul. Det er langt mere skånsomt end den brændende jernplade på et strygejern. Steameren har fem dampindstillinger afhængig af materialet på dit tøj. Du kan sagtens steame alt fra uld og kashmir til silke og blonder uden at være bange for at skade tøjet.

Til uld, frakker eller bomuld, vil jeg personligt vælge en lidt kraftigere dampindstilling, mens en silkebluse eller polyester kun har brug for en mild indstilling.

Philips EasyTouch Plus tøjsteamer anmeldelse
Krøllet skjorte før steameren blev tændt: Tilbehør, funktioner og hvad du skal vide om tøjsteameren

Dampen er selvfølgelig ret varm, så der medfølger en varmebeskyttende handske du kan have på den hånd, som holder tøjet. Vi skulle nødigt komme til skade, da det trods alt er kogende vand.

Lige sådan er bøjlestangen justerbar, så den passer til dig, og du kan sagtens klappe den sammen efterfølgende. Der medfølger desuden en tøjbøjle til bukser og nederdele samt et styleboard, hvilket gør tøjet kan lægges fladt op mod pladen, så du nemt kan rette folderne ud.

Vandtanken kan indeholde 1,6 liter, og jeg har endnu til gode at løbe tør undervejs, så den holder længe. Bagefter er det en god idé at tømme beholderen, så den ikke kalker til.

Philips EasyTouch Plus tøjsteamer anmeldelse
OG så til de gode spørgsmål, jeg modtog i min indbakke, og som gerne skulle give dig svar på alt, hvad du har brug for.

Tager det lige så lang tid som at stryge? Det korte svar er NEJ. Gudskelov. Ellers vil jeg aldrig få den brugt. Det tager betydeligt kortere tid. Jo mere let et materiale, jo hurtigere går det. Silke, viskose eller polyester tager maksimalt 1-2 minutter.

Laver tøjsteameren kalkpletter på tøjet? Det er overhovedet ikke noget, jeg har oplevet, men jeg sørger også for at tømme den for vand, når jeg er færdig. Philips anbefaler, at man afkalker en gang om måneden. Maskinen har heldigvis en afkalkningsfunktion, så levetiden er lang.

Kan den hamle op med et strygejern? Sådan helt oprigtigt? Det kan den til mit behov. Skal du udelukkende stryge tunge herreskjorter, vil jeg vente med at smide strygejernet ud. Der medfølger børstetilbehør til tøj som overfrakker og tykke skjorter. Det får nemlig dampen til at trænge bedre ind. Der medfølger også en tingest, der kan lave pressefolder på skjorter og habitbukser, men jeg synes personligt det tager lidt længere tid med de tunge materialer fremfor de lette.

Er den batteridrevet? Nej, den er på ledning.

Hvor længe holder en tank vand? For altid. Ej, jeg har endnu ikke oplevet en tom tank, og nogle dage har jeg dampet 10-12 forskellige stykker tøj. Meningen er, at tanken skal kunne holde til alt det du skal igennem, men husk at tømme den for det resterende vand bagefter.

Hvor lang tid tager det at steame en skjorte sammenlignet med strygning? En bomuldsskjorte, som på billedet, tog ca. 1-2 minutter. Er det en tykkere frakke eller en meget krøllet herreskjorte, tager det nok lidt længere tid. I det tilfælde vil jeg bruge børstetilbehøret.

Philips EasyTouch Plus tøjsteamer anmeldelse
^ Efter en tur med tøjsteameren

Er den meget tung i hånden? Overhovedet ikke. Steameren står på jorden, imens jeg holder steamerhovedet, og det er på ingen måder tungt.

Kan den klare lidt tykkere bomuldsskjorter? Hvilke typer stof er den god til? Ja, men den er klart bedst til lette materialer som silke, polyester, let bomuld, viskose, kashmir, uld, hør og tencel.

Kan du undvære strygejern? Sagtens. Det er helt en befrielse.

Virker den på krøllet tøj? Ja, men hvis det er tunge materialer kræver det lidt ekstra tid.

Kan man også steame herreskjorter? Altså bomuld og denimstof? Denimstof har jeg ikke prøvet, så det ved jeg desværre ikke, men herreskjorter kan du godt bruge den til. Det kommer selvfølgelig af på hvordan du foretrækker stoffet? Et strygejern maser stoffer helt fladt, hvor en steamer folder det ud samt fjerner lugt og bakterier.

Philips EasyTouch Plus tøjsteamer anmeldelse

Kan Philips EasyTouch Plus klare krøller og folder på kraver og manchetter? Ja, til begge dele. Det kan den i hvert fald her.

Fylder den meget? Skal den pakkes ned bagefter? Vi har et hjemmebygget mini-walkin skab (se det her), hvor den står godt gemt bag gardinet. Derfor pakker jeg den heller aldrig sammen. Hvis du ikke har den mulighed, kan bøjlestangen slåes sammen og lægges under sengen eller ind i et skab. Jeg foretrækker at have den klar, så jeg hurtigt kan dampe mit tøj inden jeg skal ud af døren.

Hvor er din skjorte fra, som hænger på steameren? Den er fra Postyr.

Hvor længe er den om at varme op? Er ledningen i vejen? Den er meget hurtig om at varme op. Jeg plejer at åbne vinduet, da det ellers hurtigt dugger til. Ledningen er ikke i vejen.

Hvor finder jeg en Philips EasyTouch Plus tøjsteamer? Jeg fandt den på tilbud her.

Har jeg glemt noget? Er der andet du gerne vil vide om Philips EasyTouch Plus? Jeg håber i hvert fald du kunne bruge min anmeldelse. Lad mig endelig vide om du gerne vil have flere af den her slags blogindlæg?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments