Playlisten til alle sommerfesterne

justserveit1Så blev det endelig fredag! Jeg har nok glædet mig ekstra meget, da weekenden byder på godt vejr og vi får lidt gæster på besøg til Aperol Spritz (og meget andet selvfølgelig).

Jeg elsker Spotify og lytter til meget forskelligt musik. Dog uden at have en konkret smag. Jeg kan lide så meget forskelligt, men mit hjerte banker især for typiske pophits. Især når vi skal holde en lille fest. På det område er jeg meget simpel.

Jeg tænkte derfor jeg vil dele den playliste, som jeg lytter til lige nu. Både når jeg er ude at løbe, men i den grad også hvis jeg skal i godt humør. Hvad lytter I til?

Resten af dagen skal gå med et enkelt yogaevent og så har jeg ellers også travlt. Jeg vil gerne nyde weekenden med alt hvad det indebærer (inklusiv tømmermænd søndag), så hvis der skal være lidt indhold herinde, skal jeg arbejde ekstra stærkt. Hvis der til gengæld bliver stille, ved I også hvorfor ?

Ha’ en dejlig fredag. Jeg kigger ind senere med dagens STATUS indlæg.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments