Hjemmet er en afspejling af vores personlighed

PYTT Living

I har efterspurgt flere boligindlæg og jeg er vild med at lave dem. Boligindretning, funktionalitet og interiør har nemlig en helt særlig plads i mit hjerte. Der er bare et eller andet ved at have fundet det helt rigtige møbel eller nips, som man længe har ledt efter.

PYTT Living

PYTT Living

^^Vi er blevet SÅ glad for den her herhjemme. Der er næsten ingen grænser for anvendeligheden

Hvis ikke jeg var endt hvor jeg var, karrieremæssigt, gad jeg godt være indretningskonsulent eller andet indenfor den kreative boligbranche. Jeg sluger alle boligprogrammer råt og så holder jeg altid øje med nye spændende boligbrands på markedet.

Når funktionalitet & nordisk design kombineres med ansvarlighed

Derfor var jeg også særlig glad, da jeg hørte at et nyt dansk interiør brand, som både er bæredygtigt, funktionelt og æstetisk, har ramt markedet. Mærket er PYTT Living og hele historien og idéen bag er noget, der står mit hjerte nær.

PYTT Living

PYTT Living

PYTT Living formår nemlig at kombinere et funktionelt design med ansvarlighed. Både økonomisk, etisk og miljømæssigt, hvilket kommer til udtryk via materialet, produktionen, minimal spild samt forholdene som det produceres under.

Det er altså sejt i en tid, hvor mange brands slet ikke formår at mestre begge dele.

PYTT Living

^PYTT Living rammer en tendens vi ikke ser så meget til for tiden. De tør nemlig lege med funktionaliteten, former, farver og materialerne, der tilmed giver éns hjem et personligt touch

Jeg er dog også minimalist og sætter pris på det enkle udtryk i nye fortolkninger. Uden at det hele skal blive hvidt i hvidt. Personlighed er det vigtigste for os herhjemme, og lige præcis dét element formår PYTT Living at fange. Selvom det både er enkelt & skandinavisk.

PYTT Living

PYTT Living

Jeg forelskede mig i flere ting fra websitet, men især to ting fangede mit øje. Nemlig den funktionelle puf, som kan laves om til en gæsteseng, samt det helt nye ØKO-Tex mærket sengetøj i grå, der er det blødeste & mest behagelige jeg har sovet i.

Især puffen, der kommer i et hav af farvekombinationer, har fået en særlig plads herhjemme, fordi den er så anvendelig i mange forskellige situationer. Overordnet set fungerer den som en ekstra siddeplads om dagen og gæsteseng om natten. Sylvester har dog taget den til et helt nyt niveau.

PYTT Living

Således er det nu både et bord til hans legetøj samt en flyder til at spise popcorn og se film på. Jeg bruger den tilmed som benstøtte, når jeg arbejder hjemmefra. Her taler vi altså om et møbel med et utal af funktioner, og det er lige i min ånd, når vi taler bæredygtighed og minimering af forbruget.

PYTT Livings filosofi er at nyde livet lidt mere og tage tingene lidt lettere, hvilket deres produktportefølje vidner om. Det gode danske udtryk ”PYTT med det”, er i det her tilfælde utroligt rammende.

Med det sagt – rigtig god lørdag. Nyd den med dem I holder af ♥

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments