Shoppeliste anno 2015

Shopping3

I led med mit projekt “den optimale garderobe”, laver jeg selvfølgelig shoppelister for det kommende år. Eller jeg laver dem egentlig 3 måneder fremad, og så kigger jeg den igennem og tilpasser for de næste 3 måneder. Det er overskueligt. 1 år kan virke så langt ude i fremtiden og mange ting kan ændre sig.

Shopping2

Jeg har netop ryddet ud i skabet igen. Faktisk sammen med min kæreste, da han heller ikke længere kunne finde noget. Det er ikke videre sjovt mens det står på, da det kræver man er lidt kold. Man kan nemt knytte sig til noget tøj, men det er ikke ensbetydende med man har brugt det de seneste 2 år. Ofte kan det være et tegn på det skal videre. Det skal lige siges, at denne her livsstil ikke er for alle. Nogen foretrækker at have et kæmpe proppet skab og genfinde ting efter mange år. Sådan er vi så forskellige ? Jeg elsker bare det modsatte. Er tingene overskuelige, er jeg ikke så stresset. Derudover får jeg faktisk brugt alle mine ting, da det virkelig kun er det “gode” der er tilbage. Det er vurderet ud fra kvalitet, anvendelighed, min stil, stand m.m. Jeg er meget inspireret af de her to blogs (HER og HER), og finder inspiration i deres tips og lister. Nok fordi vores stil ligger lidt op ad hinanden.

Shopping1 Shopping4

Jeg har tidligere delt en GUIDE til hvordan du kommer den evige shoppekrise til livs. Man kan have nok så meget tøj, men man føler sig måske ikke tilpas i halvdelen af det og kan slet ikke sammensætte de forskellige ting. Jeg er god til at få ryddet ud men mindre god til at lave effektive shoppelister. Jeg kan stadigvæk lave fejlkøb, være i tvivl om min stil og iklæde mig ting, der faktisk ikke gør det bedste for min krop. Det er jo en proces og jeg regner med at blive endnu bedre i 2015.

Shopping5

Derfor hermed min shoppeliste anno 2015. Den justeres selvfølgelig hen ad vejen og nogle ting i eksempelvis september, kan godt købes i marts, hvis det rigtige findes før tid:

Januar, februar, marts:                                                           April, maj, juni:

– Den perfekte læderjakke (Fundet)                                                         – Stramme læderbukser med stretch

– Træningshandsker (skal erstatte nuværende)                                     – Isabel Marant Bobby sneaks

– Lækkert kvalitetstræningstøj (skal erstatte nuværende)                   – Mindre crossbody-taske i læder

Juli, august, september:                                                          Oktober, november, december:

– Kvalitetssbadetøj                                                                                        – De perfekte sorte jeans

– Sort hverdagskjole med lange ærmer                                                     – Lang stram lædernederdel

– Hvid skjorte, der ikke mister form                                                          – Den perfekte sorte cardigan

Shopping6

Min fornemmelse siger mig, at jeg måske kommer til at købe mere end 12 ting baseret på et helt år, men jeg vil forsøge, så vidt muligt, at holde det til meget lidt. Træningstøj, undertøj, nylonstrømper, smykker, basistøj m.m. kommer udover og hvis et par sko går i stykker, må jeg købe endnu et par. Er I også i gang med at finde jeres stil og rydde op i garderoben?

Bloglovin

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

16 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments