Skønhedsfavoritter og ritualer i juni

Skønhedstips

Jeg har, som altid, samlet en bunke favoritter sammen fra marts måned. Det er ikke alverden, men det er produkter og ritualer, der gør en stor forskel for mig. Både i forhold til den ydre og indre skønhed.

EFFEKTIVE SKØNHEDSTIPS OG LÆKRE RITUALER

Jeg kan godt mærke, at jo ældre jeg bliver jo mere vægt lægger jeg på gode kvalitetsprodukter. Hvis de tilmed er fri for kradse sager, veganske og dyrevenlige er jeg solgt. Derfor elsker jeg også, når I tipper mig om nye mærker eller sager jeg skal tjekke ud. Det er ofte derigennem jeg opdager alle de muligheder, der faktisk er.

LÆS OGSÅ:
JEG TESTER M2 SERUM TIL VIPPER OG BRYN. SE RESULTATERNE HER

Marts måned bød på en helt ny og fantastisk naturlig deodorant, solfilter til min hud, lange vipper og tætte bryn, en helt ny form for hårpleje samt duften af kokos.. Se med nedenfor.

Pai Head To Toe Hero Buriti Balm = En uundværlig lifesaver herhjemme fra alt til små rifter, tørre områder, Sylvesters kinder, læberne, sår etc. Det er et all around produkt, der lindrer alt det der kan irritere. Det bedste af det hele? Den er smækket med økologiske planteolier og næringsrig buritoolie, og derfor går den til selv den mest sensitive hud.

LÆS OGSÅ:
SÅDAN FÅR JEG MISUNDELSVÆRDIGE LANGE VIPPER, DER ER FYLDIGE OG NATURLIGE

M2 BEUTÉ til henholdsvis vipper og bryn = Jeg har tidligere nævnt M2 og vist førbilleder her, og nu har jeg efterhånden brugt det nogle måneder. Mine vipper er blevet lange og tætte, hvilket gør det til en drøm at lægge mascara. Det tager vitterlig ikke mere end to minutter. Brynene lader vente på sig, men jeg synes de er blevet fyldigere, og det irriterende hul jeg tidligere havde, er blevet minimeret. Produkterne er lidt halvdyre, men målt i vippe og bryntider, kan det godt betale sig. Find M2 Eyelash Serum billigst her og M2 Brow Serum billigst her.

SACHAJUAN Ocean Mist = Udover at være ét af de pæneste produkter at have stående fremme på badeværelset, er der virkelig også tale om en effektiv saltvandsspray. Det er et leave in produkt som giver de fineste beach waves. Det blive rodet og tilfældigt på den helt rigtige måde. Den er sat markant ned her og holder virkelig længe.

Skønhedsfavoritter og ritualer i juni 1

Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense = Jeg bruger den her dagcreme med indbygget Spf 50 hver eneste dag. Jeg tør simpelthen ikke andet nu hvor jeg er nået til den alder, hvor solskaderne virkelig kommer frem. Cremen er heldigvis ultralet og oliefri, så man får slet ikke fedtet hud af at bruge den. Den modvirker pigmentering samtidigt med den beskytter mod solens stråler. Og ja, den skal på hver dag – også selvom der er overskyet udenfor. Bruger I solcreme året rundt?

Schmidt’s Bergamot Lime deodorant = Jeg tror ikke der findes en renere eller mere naturlig deodorant, og jeg er så glad for jeg endelig fik købt mig én. Det har længe givet mig dårlig samvittighed, når jeg brugte traditionelle antiperspirant med aluminium i. Den her er netop fri for aluminium, og så er den tilmed vegansk og 100 % dyrevenlig.

Nu har jeg brugt den et par uger, og selvom man sveder mere, fordi den ikke tilstopper svedkirtlerne, så lugter man på ingen måde. Jeg oplever kun en duft af bergamot og lime, som jeg personligt synes dufter fantastisk. De kommer også  i andre varianter, hvis man er til noget andet eller ønsker den helt duftfri.

Skønhedsfavoritter og ritualer i juni 2

L’Oréal Smartbond Conditioner = Det her produkt kom med fordi jeg nu har farvet, og endda lysnet, hår. Mit hår kræver altså ekstra pleje, og her er Smartbond genialt, da det sikrer et sundt hår til trods for det er farvet. Det er egentlig en 3-trins serie, men det er kun trin 3 man kan bruge derhjemme. Det er meningen man skal bruge det i stedet for sin balsam én gang ugentlig. Lad den gerne sidde i lidt længere tid.

Lee Stafford Coco Loco Dry Shampoo = Jeg har på fornemmelsen det her produkt ikke er det mest rene eller naturlige, men hold op den er god. Den gør sit job og mere til. Det bedste af det hele er nok den lækre kokosduft. Ej, den er god. Den kan købes i alle Matas butikker. Bonustip: Spray den allerede i lige efter du har vasket og tørret hår. Det sikrer volume og alt andet end fedtet hår i flere dage.

Hvilke skønhedstips og produkter er I glade for lige nu?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments