Her skal du bare forbi: Sliders – Til alle burgerelskerne derude

Sliders.. Til alle burgerelskerne derude ?

Sliders

Okay.. Det er fredag og jeg har cravings. Deraf også et helt indlæg dedikeret til en af mine yndlings retter, hvis altså man kan kalde burger for en ret. Jeg er ret simpel på det punkt. Jeg elsker fancy mad, men jeg elsker i den grad også velsmagende comfortfood. Heriblandt burgere. Se bare min begejstring for udvalget i København HER.

Senest har jeg opdaget Sliders-konceptet. Her kan man få en variantion af burgere med forskelligt fyld, så man kommer vidt omkring. Derudover er det bare sjovere, når burgerne er små, og man føler lidt man får en gourmetoplevelse til trods for det blot er (velsmagende) miniburgere.

Sliders

Dont even get me started.. Pomfritterne er en historie for sig, men det håber jeg også billederne vidner om. For ikke at tale om deres milkshakes.


Jeg har været forbi Sliders på både Nørrebro og Vesterbro: Læs min anmeldelse HER

Det her hjælper slet ikke på mine cravings, hvorfor jeg er nødt til at nå forbi igen inden hun kommer til verden. Til den tid bliver det jo lidt sværere at slå et smut forbi mine favorit steder i København.

Sliders

Jeg havde inviteret en veninde med i denne omgang, hvor vi besøgte Sliders på Nørrebro. Et skønt sted med udsigt over søerne. For nogle uger tilbage besøgte jeg også den nyåbnede Sliders på Vesterbro, som altså er meget tættere på os. Vi var hele familien afsted, men heldigvis tilgodeser de også børn med både børnemenu og plads til leg. Det er værd at tage med, hvis man gerne vil have de mindste med.

Næste projekt er at prøve at lave dem selv. Ikke at jeg tror det kan blive lige så godt, men vi er nødt til at være kreative nu hvor de næste mange måltider nok bliver i eget hjem frem på restauranter rundt omkring. Har I kastet jer ud i hjemmelavede miniburgere endnu?

Sliders

Sliders

Nørrebrogade 1, st.
2200 København N

Enghave Plads 4
1670 København V

Åbningstider:

12 – 22

Har I været forbi Sliders? Er I også helt hooked på miniburger-konceptet?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments