Stella McCartney Falabella Pung

Prøv lige at se denne fine sag, der er flyttet ind i min ellers sparsomme garderobe. Yes, jeg downsizer stadigvæk løbende. Jeg fandt den i Stella butikken i Doha, og faldt for den med det samme. Den var heldigvis på udsalg, så jeg var ikke sen til at få den med hjem.

Stella McCartney falabella
Tilbloggen

English; I bought this beauty when we where in Doha at the Stella McCartney store. I don’t buy a lot of stuff as I like to keep it simple and save my money for traveling. But it was on sale and perfect for my Falabella bag. Actually I also bought it since my possible wedding dress was sold out. Unfortunately and a bit sad. Still looking for that special one..

Jeg købte den faktisk samme dag som jeg skulle ud og prøve en potentiel brudekjole fra Alexander McQueen, som desværre var udsolgt i mellemtiden.

Stella McCartney falabella

Jeg er derfor stadigvæk på udkig, så I må endelig tippe mig, hvis I falder over noget pænt. Jeg er slet ikke til traditionelle brudekjoler men gerne noget i stil med den fra Alexander McQueen, som jo desværre ikke blev min i denne omgang.

Heldigvis var min mor så sød at købe en brudetaske i stedet, hvis der overhovedet er noget der hedder det? Ellers har jeg lige fundet på det. Den er også fra Stella og den viser jeg frem snarest.

Jeg kan desværre ikke finde pungen online, men I finder et godt udvalg af de andre modeller HER. God weekend.

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til mit podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments