Beretninger fra et krydstogt i middelhavet

Vi havde vitterligt den skønneste ferie. Til jer der ikke kender til eller har prøvet krydstogt, kan det virkelig anbefales (hvis man altså vælger luksusselskaberne og ikke discountudgaverne vel og mærke). Man får set en masse steder man aldrig ellers vil have set og skibet indbyder virkelig bare til en masse sjove og anderledes aktiviteter.

Førhen kun en uge på krydstogt i et værelse med stor balkon koste imellem 12.000/16.000 kr. pr. person for en uge. Vi fik et super tilbud til 500 dollars pr. person for en uge og derudover fik vi på værelset 200 dollars sat ind på en konto vi bare kunne bruge på skibet. Jeg ved virkelig ikke hvordan det kunne betale sig for dem, men vi klager ikke.

Beretninger fra et krydstogt i middelhavet 1

Vi startede ud med 3 dage i Marbella på det lækreste Marriot Resort. Der skal vi så meget tilbage til. Vi havde en lejlighed på 120 m2 (!!) til os selv, spiste det lækreste mad og legede vi var en del af jetsetlivet i Sydspanien (turisterne er jo okay rige dernede).

Om lørdagen tog vi så afsted på krydstogt fra Malaga. Den første destination var Valencia. Det var en søndag, så de fleste butikker var lukket. Byen var fin at se en enkelt dag, men ikke et sted jeg vil besøge igen. Dagen efter var vi “bare” på havet.

Det blæste utrolig meget den dag, så vi kunne ikke sole os og skibet gyngede helt vildt. Fx var vi oppe og træne og folk faldt hele tiden af deres løbebånd fordi det var så slemt. Vi holdte os til crosstraineren 😉

Beretninger fra et krydstogt i middelhavet 2

Dag 3 var vi i Citta Vecchia, hvor de fleste tog indtil Rom. Vi var jo i Rom for 3 uger siden, så vi blev bare på båden og nød at have det hele for os selv. Dag 4 var det Livorno, hvor de fleste tog til Pisa eller Firenze. Vi har været i Pisa før og Firenze lå et godt stykke væk i bus, så vi besøgte blot Livorno.

Det var virkelig en skøn italiensk by, hvor der både blev shoppet til os selv og vores lille kommende søn. Dag 5 var den dag, jeg havde glædet mig mest til – nemlig Korsika. Og hold op det var smukt. Vi elskede alt ved det og var helt kede af kun at bruge en enkelt dag der.

Det er jo så overdrevet smukt og vandet/shopping/maden og landskabet er fantastisk. Har I  været der? Vi skal så meget tilbage dertil og bruge nogle uger engang.

Beretninger fra et krydstogt i middelhavet 3

Den sidste dag var vi blot på havet igen og brugte dagen på solbadning. Dagen efter var det allerede slut og vi skulle tilbage til Danmark. Som den store fodboldentusiast jeg er, var jeg knust over at sidde i et Ryanair fly mens DK spillede deres første kamp, men heldigvis skulle de allerede spille kl. 18.00 og vi skulle flyve 20.30, så vi nåede at se kampen i en lækker lounge sammen med en masse andre danskere, og hold op, det var fedt.

Hele lufthavnen (føltes det som) var oppe at køre og folk var så glade i flyet hjem. Man var virkelig ikke til at slå ud. Vi landede meget trætte kl. 00.00 og skulle køre hele vejen hjem til Århus i blæst og mega regn – ikke lige det vejr man gider efter 10 dages sol. Og ikke nok med det, så skulle vi hente vores lille kat kl. 02.00 lidt udenfor Århus. Vi kom først i seng kl. 03.30 og er stadigvæk kvæstede i dag.

Der er en læser der har spurgt hvordan man kan leve sundt (forholdsvist) på ferie og undgå de værste madfælder, og det synes vi er et rigtig godt spørgsmål nu hvor mange skal på ferie snart. Tjek derfor bloggen ud i morgen til tips til en sundere og mere aktiv ferie 🙂

Beretninger fra et krydstogt i middelhavet 4
Beretninger fra et krydstogt i middelhavet 5
Beretninger fra et krydstogt i middelhavet 6
Beretninger fra et krydstogt i middelhavet 7
Beretninger fra et krydstogt i middelhavet 8
Beretninger fra et krydstogt i middelhavet 9
Beretninger fra et krydstogt i middelhavet 10
Beretninger fra et krydstogt i middelhavet 11
Beretninger fra et krydstogt i middelhavet 12
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

15 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments