Du er NØDT til at booke en Myselfie til din næste fest: Læs hvorfor HER

Myselfie
Myselfie

For et par uger tilbage holdte vi forsinket fælles fødselsdag, min mand og jeg, og til det formål var vi enige om, at en MySelfie var nødvendig.

Efter den store succes til brylluppet (se bare HER), var der ingen tvivl om vi måtte booke én igen. Den formår nemlig at skabe en fest som intet andet.

Lej en MySelfie til din næste fest eller bryllup HER

Nu har jeg skånet de andre gæster fra billederne, så de ikke pludselig får kaffen galt i halsen her fra morgenstunden af. Det er jo ikke alle, der vil have deres billeder ud online.. Men Rasmus og jeg slipper I ikke for.

Myselfie
Myselfie
Myselfie

En Myselfie er et sjovt indslag til festen og det er ligegyldigt om du bliver 100 mennesker eller 10. Det er ALTID skægt og det ekstra sjove er, at man først får lov at se billederne nogle dage efter.

Du kan derfor ikke redigere eller gå tilbage og slette. Det er virkelig et skønt og autentisk minde fra en sjov aften.

Se vores Myselfie billeder fra vores bryllup her

Sammenlignet med brylluppet, formåede vi den her gang at tage over 600 billeder på ca. 5 timer. Vi slog altså rekorden fra brylluppet, hvor vi ramte 465 billeder. Som altid starter det meget sødt og ender til sidst med en abefest.

Mandagen efter festen pakkede vi blot MySelfie sammen og afleverede den i den nærmeste GLS pakkeshop. Et par dage efter modtog vi et link til alle billederne. Nemmere bliver det ikke.

Myselfie
Myselfie
Myselfie

Hvis du nu står og planlægger en sjov fest, eller især et bryllup, vil jeg anbefale dig at være tidligt ude med bookning af MySelfie. De ryger som varmt brød, og vi var virkelige heldige at få fingre i én til brylluppet, selvom vi skrev 3 måneder før. Bare et tip.

Ha’ en skøn tirsdag. Vi nyder Portugal og er helt nede i gear. Lige fra at sove længe, solbadning til køreture langs kysten og kold hvidvin på terrassen. Det var lige hvad vi havde brug for ♥

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments