Pluk-selv blomster på Selinevej

selinevej

Og så blev det mandag igen.. Den foregående uge må gå ned i historien, som den mest travle siden Nola blev født. Både på den gode måde, men også på den alt for stressende måde. Vi har haft så meget at se til med familiebesøg fra udlandet, en dåb i lørdags og ikke mindst forberedelser til 16 dage i Thailand. Samtidigt er jeg ved at få hele min blog lavet om, og jeg skal også lige nå at forberede en masse inden jeg kan tage på ferie med god samvittighed.

Heldigvis har der også været tid til rolige og rare stunder. Som i torsdag, hvor vi besluttede os for at køre ud forbi Selinevej, der mest af alt er kendt for sin udsigt til Sjællandsbroen samt de vilde marker fyldt med pluk-selv blomster.

selinevej

Sidste år var første gang man frit og kvit kunne plukke blomster derude, hvilket altså var helt og aldeles magisk, og gudskelov bestemte Københavns Kommune sig for at gentage successen i år.


Pluk-selv blomster på Selinevej – gratis, smukt og nemt at komme til

Problemet har imidlertid været tørken, der faktisk resulterede i at blomsterne ikke blomstrede som sidste år. Pluk-selv festen var aflyst, og mange folk gik forgæves.

MEN så var det at jeg for nogle dage siden så folk igen begyndte at komme derude. Der begyndte at poppe fine buketter op på Instagram, og i og med vi havde barnedåb i lørdags, var det jo den perfekte anledning til at gå amok ude ved Selinevej.

selinevej

selinevej

Disclaimer: Der er slet ikke i nærheden af lige så mange blomster som sidste år. Der er dog fine områder, hvor der gemmer sig en masse farverige blomster. Man kan godt se folk har været igang med saksen, men vi formåede alligevel at finde en masse smukke markblomster.

Det synger nok på sidste vers, så hvis I overvejer at kigge forbi Selinevej, er det nok en god idé at gøre snart. Jeg tror ikke blomsterne overlever mange uger endnu.

selinevej

Hvordan kommer man derud? 

Jeg havde en idé om det vil være besværligt at finde, men det er det altså slet ikke. Hvis man kommer i bil følger man bare Selinevej et godt stykke. Lige inden den store byggeplads til venstre, drejer man til højre op ad en stejl bakke. Der er fint med parkeringpladser. Kommer du på cykel, kan du komme ad samme vej eller følge cykelstien langs vandet mod Sjællandsbroen.

selinevej

Hvad skal man huske?

Husk en saks, et stofnet til alle blomsterne samt lange bukser, så du ikke får rifter på benene eller myggestik. Blomsterne kræver nemlig man bevæger sig lidt offroad for at finde de bedste. Husk også kamera, da destinationen i sig selv er meget fotovenlig.

Højsæsonen er normalt i juli måned, men plejer at holde et godt stykke ind i efteråret. Det kan være en god idé at søge på Selinevej på Instagram inden og se hvornår folk sidst har været derude. Der har desuden været tale om afskærmning på markerne, så man ikke kunne komme til, men i torsdags var der altså ingenting.

Har I været forbi Selinevej? Enten i år eller sidste år? Hvad syntes I om det? 


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar