40 uger efter Anmeldelse: Cana Buttenschøn bogen, du SKAL læse

40 Uger Efter boganmeldelse

40 uger efter

I tirsdags var jeg inviteret på brunch af seje Cana, da hun ENDELIG skulle lancere den bog, 40 Uger Efter, som mange af os har ventet på. Vi har det sidste år siddet på kontor sammen i Andedammen og haft maaaaange gode snakke.

Cana er nemlig ikke kun dygtig. Hun er også ret så inspirerende og altid i godt humør. Hun har styr på sin business og tør alt det, jeg slet ikke tør. Det er altså cool.

Læs også:
Min fødselsberetning.. Sådan kom Sylvester til verden
Årets bedste bøger ifølge jer og mig… Få hele listen her
Dengang det ikke gik efter bogen.. Min abort
I tvivl om du har ægløsning? Få de gode råd her

Senest har hun skrevet en bog – 40 Uger Efter. Det er ikke hvilken som helst bog, men derimod et værk, som alle nybagte mødre og fædre vil elske. Det er sådan en bog, jeg vil have givet min højre arm for i min første graviditet.

Cana er uddannet jordemoder og ved sådan set nærmest ALT om post-graviditet. Det er ret så betryggende, og hun ligger ikke fingrene imellem.

40 uger efter

Vase her, marmorsofabord her, gulvtæppe her, porcelænskop her og bog her

Man har jo tendens til at snakke MEGET om selve graviditeten og alle de ting det kan føre med. Men det er de færreste, der snakker om ALT det man oplever bagefter fødslen. Hvorfor ved jeg egentlig ikke? Der var i hvert fald flere gange jeg var bange for at noget var unormalt.

40 Uger Efter anmeldelse: Derfor skal du have fat i den

Men nu har jeg fået fingrene i 40 uger efter, og jeg er allerede gået igang med at læse den. Den er sjov, sårbar og ærlig. Den har det HELE med og mere til. Jeg er sikker på jeg tager det meget mere cool her anden gang, nu hvor jeg ved, hvad der potentielt set venter mig, men der kan jo alligevel godt være forskel og lidt af det har jeg nok også fortrængt igen.

Canas bog, 40 Uger Efter, udkom landet over i går, og hvad jeg kan forstå er den allerede begyndt at være udsolgt rundt omkring, hvilket vidner om det behov der er.

Det er den oplagte barselsgave eller som forkælelse til dig selv, hvis du venter et barn. Jeg har endda allerede fået Rasmus til at læse lidt i den, og selvom vi er kommende andengangsforældre, tænker jeg han også lige skal have genopfrisket det hele.

Kom post-graviditetstiden også som et chok for jer? Oplevede I også nogle ting, I ikke kendte til på forhånd? 

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments