En skjult perle: Café Hjerteblomst

Café Hjerteblomst

Ude på ydre Amager, nærmere bestemt i Dragør, ligger der en skjult perle ved navn Café Hjerteblomst. Jeg har kendt til stedet siden august 2016, hvor vi tilfældigvis gik forbi og faldt i snak med ejeren. Det her er en perle ulig andre. Det er autentisk på et helt nyt plan – idet man faktisk spiser hjemme hos Linda, der ejer stedet.

Læs også:
BRUNCH I KØBENHAVN? JEG GUIDER DIG TIL DE BEDSTE BRUNCH

Ved første øjekast kunne det ligne den fineste blomsterforretning, hvilket i og for sig også er sandt. Der sælges nemlig både planter, blomster, krukker og andet til haven. Jeg tror faktisk man kan købe alt det man forelsker sig i.

Når det kommer til maden er der ikke noget menukort, men Linda fortæller hvad hun har og hvad der kan laves ud fra det, og fordi vi ikke kunne bestemme os, fik vi både den lækreste salat med ricotta samt bagte kartofler med masser af fyld. Det er simpelt mad med et twist, hvor fokusset er på de overdrevet lækre råvarer.

Læs også:
CAFE AUTO ER INDEHAVER AF NØRREBROS HYGGELISTE CAFE

På mange måder føles det som at spise hjemme ved en rar tante eller hjertevarm mormor, der laver det mest smagfulde hjemmelavede mad man kunne tænke sig. Priserne er fair, og der er altid økologisk saft og vin på køl. Skulle man have lyst til at nyde en stempelkande med kaffe, kan det gøres for kun 20 kr. Hjemmebagt kage kan man også altid købe sig til.

Læs også:
Byens bedste mellemøstlige måltid får du på Restaurant Yaffa. Se hvorfor HER

Man kan både spise ude foran på fortovet, men vi plejer at slå os ned i et lille hjørne inde i haven, der er fyldt med planter, puder, behagelige stole og vigtigst af alt – skygge. Sylvester var så heldig at få en masse kridt han kunne underholde sig med, og hvis ikke det er nok, har Linda også verdens smukkeste hund, der går rundt blandt alle gæsterne.

Hvis I kommer på de kanter vil jeg anbefale jer at droppe alle de turistede steder, der også er i Dragør. Når I kommer ned til havnen, så drej til højre hen mod den gamle isbutik. 50 meter længere henne ligger Café Hjerteblomst. Vi fik både knus og kærlighed med på vejen, og det er langt fra sidste gang vi besøger Lindas skønne sted.

Åbningstider: 
Torsdag til søndag
Ca. 10 – 17
Hvor:
Café Hjerteblomst
Strandlinien 39
2791 Dragør

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments