Mandagsdate hos California Kitchen

California Kitchen

Jeg var ved at få kuller i går. Af hjemmekontor, papkasser, babyting og praktiske gøremål. Kombineret med en dårlig start på mandagen skulle jeg ud af huset. Ud i det friske februarvejr og med min mand under armen. Vi har nemlig muligheden for at date i hverdagene grundet hans arbejdstider, men det er ikke altid vi er lige gode til det af den grund.

Læs også:
Hos Un Mercato får du byens bedste morgenmad
Her får du én af Københavns bedste brunch

MEN i går overtalte jeg ham (endda efter en nattevagt) og vi cyklede mod Vesterbro, hvor California Kitchen næsten lige er åbnet. De har længe ligget på Nørrebrogade, men jeg kommer ikke rigtigt i den ende af byen, hvorfor jeg blev meget glad, da jeg så de også havde åbnet tættere på os.

California Kitchen

California Kitchen

Alt der har grobund i USA tiltrækker mig. I det her tilfælde har California Kitchen bragt det søde Cali life til København. Konceptet er simpelt. Her får du bowls og salater fyldt med smagfulde, nærende og lækre ingredienser.

Problemet var imidlertid at vælge den rigtige skål, men vi endte begge med en MexiCali Bowl fyldt med sorte bønner, stegt tofu, guacamole, quinoa, masser af grøntsager, dressing, søde kartoffel pomfritter og ingefærskombucha. Det smagte altså ret godt skulle jeg hilse og sige.

California Kitchen

California Kitchen

Der er heldigvis masser af plads, hvilket nok også skyldes det faktum, at vi ankom en mandag kl. 12. Vi havde nærmest hele stedet for os selv. Prismæssigt var det også fair.

Vi kom af med 255 kr. for to bowls, pomfritter og drikkevarer til os begge. Nu er jeg også vant til Københavner-priser, men California Kitchen er klart i den gode ende i forhold til de mere hypede madsteder jeg har besøgt.

California Kitchen

Mandagsdate hos California Kitchen 1

Efter frokosten begav vi os ud på en hyggelig gåtur i området. Det er ikke så tit jeg får gået ture, da jeg næsten altid cykler og især ikke i byområder, hvor vi ikke bor, men i går gjorde vi det. Fra Vesterbrogade til Værnedamsvej, Tullinsgade og Frederiksberg Allé. Man behøver altså slet ikke ferie, når man på blot ti minutters cykeltur kan komme lidt væk fra sine vante omgivelser.

Det bedste af det hele? Vi returnerede kl. 14 og havde endda tid til en kaffe herhjemme inden Sylvester blev hentet. Hverdagsdates er altså de bedste. Især de uplanlagte, der ikke kræver mere end en time eller to i hinandens selskab. Nu er overskuddet også kommet tilbage, og jeg har genfundet noget af min motivation til alt det arbejde, der venter herhjemme.

Husker I at prioritere hinanden i en travl hverdag? Hvordan og hvorledes gør I det? Får I passet eventuelle børn eller laver I hyggelige aftener derhjemme?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmode om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments