Franske fristelser og en dårlig taber

Inviteret

Boulebar

For nogle uger tilbage, faktisk på en ret så kold regnvejrsdag, hev jeg min familie med ind på Boulebar (se HER). For de af jer, der ikke kender det, er det et mix mellem fransk bistromad og petanque. Det i sig selv lyder ret skønt, og da vi kom derind gik det for alvor op for mig, hvorfor det er så velbesøgt.

Til trods for vi havde to børn med, kastede vi os ud i et spil petanque. Jeg elskede petanque som barn, og spillede det ofte med min familie. Denne gang var det med Nola i klapvognen og os andre tre på banen, men først til maden. Vi fik nemlig en fantastisk brunch bestående af franske specialiteter. Rasmus og Sylvester hoppede på den traditionelle, og jeg på den vegetariske, hvilket viste sig at være et ret godt match. Der var SÅ meget mad, at vi kunne dele på kryds og tværs.

Brunch hos Boulebar, petanque og lidt om en dårlig taber

Maden kommer over flere omgange, og således starter man med det kolde bord. Der er også juice og kaffe med i pakken. Derefter det varme bord og til sidst en vild dessert, som i det her tilfælde var en gedigen creme brulee.

Læs også: Byens bedste morgenmad finder du her…

Mætte, og tilfredse, trillede vi hen til petanquebanen, som dog gik lidt op i hat og briller. Sylvester er inde i en fase, hvor han IKKE gider tabe. Det er nok ganske naturligt, men vi er et sted, hvor vi ikke rigtigt gider lade ham vinde med vilje hver eneste gang. Altså hvordan lærer man det? At det også er okay at tabe? Hvordan håndterer I andre med større børn det?

Sightseeing i egen by, kaffe ad libitum og trætte ben

Efter brunch på Boulebar, som vi alligevel brugte tre timer hos, begav vi os ud på tur i København. Det er så sjældent vi alle er afsted, og det blev både til lidt sightseeing (en 6-årig har maaaange skønne spørgsmål), kaffe hos Espresso House og en træt baby.

Jeg er virkelig glad for vi stadigvæk husker at prioritere de stunder. Også selvom det kræver lidt at komme ud af døren og afsted. Måske vi endda kan klemme en tur ind i juleferien?

Boulebar Nørregade
Nørregade 18
1165 København K
Le Brunch
Hver lørdag og søndag kl 10.30-15 serveres en sydfransk brunch langs grusbanerne.

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Jeg er virkelig (som i VIRKELIG) en dårlig taber, og det betyder, at jeg ikke brydes mig om at spille spil, fordi jeg altid bliver i så dårligt humør, hvis spillet ikke går min vej. Jeg tror ikke, at det er noget man kan lære, jeg har i hvert fald virkelig prøvet at lære at elske at spille spil (bare for at spille), men den følelse er bare aldrig kommet – desværre 😅

    1. Det giver god mening ❤️ Jeg er måske heller ikke den bedste selv, men jeg kan sagtens rumme det. Det kan Sylvester bare slet ikke, og det ender 9 ud af 10 gange med gråd. Det er kun et barn, men samtidigt har jeg ingen idé om hvordan vi håndterer det. Han elsker jo at spille og opsøger det selv. Jeg vil helst bare ikke gøre ham en børnetjeneste på lang sigt ved at lade ham vinde hver gang.