De 5 bedste kaffebarer i København

Kaffebarer i København: Jeg er en sand kaffeelsker og derfor bruger jeg gerne min fritid på at lokalisere de bedste kaffebarrer i København. Derfor vil jeg mere end gerne dele dem, jeg er særligt glad for lige nu.


Kaffebarer i København
kaffebarer i København
kaffebarer i København

Sweet Treat er en kaffebar i København (og meget andet) beliggende på Christianshavn. Jeg opdagede den i forbindelse med at mit arbejde flyttede from Holmen til Christianshavn, og siden har jeg ikke kigget tilbage.


LÆS OGSÅ: SÅDAN BRYGGER DU SELV EN PERFEKT KOP KAFFE


Kaffen er sublim og deres mango-banan smoothie er også genial. Jeg har ligeledes valgt morgenmadsplatten et par gange og den skuffer heller ikke. Sweet Treat er dog ikke verdens største sted, så undgå primetime, hvor man godt kan gå forgæves. Sankt Annæ Gade 1B, 1416 Kbh K.

kaffebarer i København

På toppen af Illum ligger Original Coffee. Det er nok ikke en skjult perle på samme højde som Sweet Treat, men det gør ikke stedet mindre godt. Jeg er især vild med deres cappuccino, islatte samt sandwich.


LÆS OGSÅ: BRUNCH I KØBENHAVN? JEG GUIDER DIG TIL DE BEDSTE BRUNCH


Tilmed har man udsigt udover Københavns tage. Original Coffee ligger dog flere steder i byen, heriblandt i Bredgade, ved Trianglen og i Hellerup.

kaffebarer i København
kaffebarer i København

På Frederiksberg ligger Kaffevaerk. Det var min gudmor, der introducerede os for det, og siden da har det været en af vores favorit kaffebar i København. Vi tager gerne hele turen fra Bryggen.

De laver en vild cortado og så serverer de de lækreste boller samt flapjacks. Det er altid muligt at finde et sted at sidde, og ellers tager man det bare to-go. Anbefaling! Smallegade 22, 2000 Frederiksberg.

kaffebarer i København
De 5 bedste kaffebarer i København 1
kaffebarer i København

Coffee Industry er blevet et af mine nye to-go steder, når jeg skal mødes med folk på kaffebarer i København. Det er forholdsvis nyt, og kæmpe stort, modsat mange af de små kaffebarer rundt omkring.

Der er store lædersofaer, træborde og generelt masser af siddepladser, hvilket er skønt. Kaffen er tilmeld både god og billig. Er man ikke i humør til kaffe laver de også hjemmelavede smoothies, sandwich, kager og andet lækkert. Fiolstræde 20, 1171 Kbh K.

kaffebarer i København
kaffebarer i København

Wulff & Konstali ligger både på Bryggen og Lergravsvej, og selvom de nok mest er kendt for deres Instagramvenlige brunch, laver de også en virkelig god kaffe. Vi plejer at tage den to-go til vores gåture, men hvis vejret er dårligt, nyder vi den gerne indenfor mens vi spiser mandelcroissanter. Isafjordsgade 10 & Lergravsvej 57 2300 Kbh S.

Hvilke kaffebarer i København er jeres favoritter?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments