De sidste forberedelser til dåben

Crafted By øl

Bær lige over med mig.. Vi nærmer os nemlig dåben på lørdag, og som altid er vi et skridt bagud, og derfor skal alt nærmest forberedes i denne uge. Da vi bestemte os for datoen i sin tid, syntes jeg vi havde sååå god tid. Vi skulle jo bare holde det herhjemme, da vi ikke gad at stresse over det. “Det er jo Nolas dag, og så længe vi er sammen som familie, er alt andet sekundært“.

Men så var det jo at min familie fra Italien pludselig meldte deres ankomst. Det kom virkelig bag på mig. Jeg havde bare skrevet en SMS om de var så hjertens velkomne, men det var meget stille og roligt, og jeg forstod udemærket godt, hvis ikke de orkede at flyve hele vejen for et par timers hygge.

Men det ville de åbenbart rigtig gerne, hvilket gjorde mig ualmindeligt glad, og så startede lysten til at gøre lidt mere ud af det. Selvom det bare er herhjemme.

Således har vi booket og bestemt os for (fordi vi stadigvæk gerne vil lave så lidt som muligt på dagen):

1. De fineste øl fra CRAFTED BY, som er et genialt koncept, hvor man kan skræddersy sin egne øl (eller vælge en af de mange smagsvarianter, som vi har gjort), lave sit eget label med sjove tekster og selv vælge farver og mønstre. Se dem lige ovenfor. Er de ikke fine? Vi har lavet to mere med en anden tekst og andre farver. Hvis bare det havde eksisteret dengang vi blev gift eller til hvilken som helst anden anledning. Vi glæder os helt vildt til at servere dem for gæsterne.

2. Mad fra Smageriet. Èn af jer anbefalede os det, og selvom vi både var ude i smørbrød og foodtrucks, endte vi med tapas/fingermad fra Smageriet. Det har fået gode anmeldelser, var til at betale og så leverer de et par timer inden dåben. Easy!

3. En Myselfie. Vi havde én til vores bryllup, én til vores fælles 30 års fødselsdag (de billeder er stadigvæk GENIALE) og nu også én til dåben. Rasmus synes det er lidt fjollet. Det er jo bare en dåb. Men jeg har erfaret, at folk ALTID elsker og samles om en Myselfie uanset anledningen. Og så er det jo nogle gode minder at have bagefter. Vi har selvfølgelig rekvisitterne klar, så børn og voksne er underholdte.

Læs også:

Vaffelhotdogs til aftensmad? Få opskriften her

4. Kagetapas fra Bagt. Vi vidste, at vi IKKE skulle have en stor kage, da vi jo ikke bliver ret mange mennesker. Samtidigt havde vi lyst til en masse forskelligt. Alt fra romkugler og brownies til jordbærtærter. Valget endte derfor med Bagts populære kagetapas, hvor vi har udvalgt de fem kager vi ved alle vil elske. Tak for jeres anbefaling!

5. Da vi holder dåben herhjemme, og altså ikke har nogle til at pynte op for os, gør vi det selv. Jeg har fundet en helt masse fint hos den fine webbutik Feststemning. Heriblandt navneballoner, honeycombs, flagguirlander, tallerkner, kopper, engangsduge og en masse andet fint pynt. Derudover har vi købt helium og high-float, så ballonerne kan holde i mange dage. Jeg har også raidet den nærmeste Panduro butik for det pynt de havde tilbage på tilbud.

6. Sidst men ikke mindst har jeg købt nogle macarons med tekst på. Fuldstændig overkill, men én af jer anbefalede dem, og så måtte vi jo prøve det. Jeg ELSKER macarons og er sikker på gæsterne bliver glade for den lille ekstra søde snack.

7. Der kommer også til at være tag-selv-kaffe med Nespresso kapsler, en dispenser med infused water, overdækket på terrassen i tilfælde af regn (vi har fået lov til at låne naboens parasol) og plads til afslapning og hygge i mange timer. Hun skal døbes i kirken på Islands Brygge, og derefter går vi hjem til os. Vi skal ikke nå noget (udover lige at varme ét par ting til maden og smide drikkevarerne på køl), og har ingen steder vi skal være. Hold op, det bliver hyggeligt.

Jeg GLÆDER mig! Også selvom det pludselig blev andet end hotdogs på grillen. Det er stadigvæk meget småt og lowkey, som vi foretrækker det, men med plads til forskellige sjove påfund. Jeg håber sådan Nola får en god dag og at vejret er med os. Om ikke andet husker jeg tydeligt fra Sylvesters dåb, hvor stor en dag det faktisk er.

UPDATE: Nola blev døbt og sådan her tog dagen sig ud. Se alle de professionelle dåbsbilleder og læs hvordan de forskellige ting fungerede i praksis. Og husk da lige at følge med på min Instagram profil, hvor jeg er aktiv hver dag.

Såfremt I har nogle gode dåbstips på falderebet, må I endelig dele dem. Hvordan forløb jeres dåb? Hvordan gjorde I og hvad fungerede godt?

PSST… Jeg er meget aktiv på andre sociale kanaler, hvis du er til små glimt fra familielivet på Islands Brygge med min mand og to børn?

Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små personlige hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. Husk endelig også lytte til min podcast GÅSEHUD, hvor jeg deler uhyggelige historier om det overnaturlige.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments