Det har jeg købt til den lange flyvetur + andet genialt til børnene

Det har jeg købt til den lange flyvetur + andet genialt til børnene 1

Velkommen onsdag og en kommende ferie

Så blev det onsdag! Jeg har ikke noget imod hverdagene. Faktisk er det dage, jeg efterhånden holder af. Dels fordi jeg er selvstændig og herre over min egen tid, men også fordi det nogle gange er ultra hårdt at have børn en hel weekend.

Hverdagene kan nærmest føles som weekend. Ej, det kan også lyde forkert, men eftersom jeg var alene med Nola det meste af weekenden, og selvom jeg elsker vores tid sammen, er jeg altid helt kvæstet søndag aften. Er jeg den eneste, der kan have det sådan?

Tips og tricks til den lange flyvetur

Noget jeg til gengæld glæder mig til, er vores ferie, som starter nu på lørdag. Jeg er dog ikke den store fan af den lange flyvetur. Derfor spurgte jeg jer ovre på Instagram, hvad I havde at tips og tricks for at underholde de mindste. Sylvester er så nem. Han ser bare lidt iPad, film og sover, mens Nola selvfølgelig skal underholdes og kan blive overtræt.

Læs også:

Flyrejse med baby? Det skal du huske

Pakkeliste til ferie med baby og ALT det du skal have med i kufferten

Vi flyver lørdag aften, hvor vi først har en strækning på 6,5 time. Hvis alt går godt, sover vi der. Derefter et par timer i en lufthavn og videre med et andet fly i 7,5 time. På det tidspunkt tænker jeg vi er godt trætte, så jeg skal have alle de ting med, som kan lette turen og måske endda gøre den okay?

Det har jeg købt og sådan har vi forberedt os

I tippede mig herinde, og en halv time efter havde jeg lagt en ordre her. Nedenfor kan I se hvorfor hver af tingene blev klikket hjem, og hvad de, ifølge jer, kan gøre af forskel. Og så røg der også noget i kurven, der ikke er rejserelateret, men nu jeg var derinde, kunne jeg lige så godt købe de ting, vi længe har manglet.

Here it goes..

1. Mapper med klistermærker, som man kan klistre på og tage af i uendeligheder. Flere af jer skrev, at det havde reddet jeres lange flyveture. For ikke at tale om underholdning, når man var ude at spise på ferien. Jeg har klikket den her hjem. Til den pris kunne jeg ikke andet. Jeg fik den også pakket gratis ind. Så går der lidt tid med at pakke “gaverne” op undervejs.

2. Generelt anbefalede I små indpakkede gaver, som Nola kan få, når det er kritisk. Udover der er noget nyt at lege med, så er hun også underholdt af oppakningen. Derfor klikkede jeg også indpakkede Pixie bøger hjem. Både nogle af dem her og dem her. De er så små, at de er nemme at have med.

3. Det blev også til en malebog til de mindste samt farveblyanter til små børn fra 18 måneder af. Tusch var ikke en mulighed, da det nemt kunne ende alle mulige steder, så derfor var jeg glad for at finde de her tykke farveblyanter, som passer til Nolas alder.

4. Derudover klikkede jeg de her klistermærker til Nola hjem, som hun kan klistre i aktivitetsbogen, eller hvor hun nu synes det er sjovt, samt de her enormt søde høretelefoner til turen.

5. Sylvester har fået en “Min første Krydsord og Ordgåder” med, og ellers har han sin iPad og høretelefoner.

6. Derudover røg de her tre kasser i den her farve, den her og den her også i kurven. Bare fordi jeg elsker orden og overblik.

7. Og så fik jeg endelig købt den her opbevaringspose, som vi har overvejet længe. Den er genial til LEGO og andet legetøj, der fylder, som samtidigt nemt kan ryddes ud og op. Den bliver vi meget glade for, forudser jeg.

Senere i dag henter jeg pakken, og jeg skal nok dele ud af flyveturen og ikke mindst hvordan det virkede med alle de små pakker og aktiviteter. Udover ovenstående har vi den her kuffert med, som kan slåes ud til en seng + en helt genial klapvogn fra Filibabba GO, der må tages helt med ind i kabinen. Den glæder vi os til at have med, da det betyder Nola kan sove i lufthavne og vi alle nemt kan komme rundt.

Har I fløjet med en tumling før og hvordan gik det? Er der noget vi skal vide inden vi rejser?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments