Guide: De bedste take-away steder i København

bedste take away

Ohhh my! Jeg er kommet på noget af en opgave! Jeg har nemlig sat mig for at finde frem til de bedste take-away steder i København. Det er nemlig endnu engang tid til at stemme på din favorit take-away pusher i Danmark i anledningen af Danish Take Away Awards (stem her, hvor du også er med i konkurrencen om ugentlige gavekort på 1.000 kr. til Just Eat).

LÆS OGSÅ:

Københavns bedste burger finder du sørme lige her
Er du fra Aarhus? Få de bedste take-away steder i guiden her

Det er nemlig sådan, at alle byer og lokalområder har deres egne take-away helte. Vi har i hvert fald vores personlige favoritter i nærområdet, som vi tyer til igen og igen.

Nu, hvor jeg er gravid (og lidt doven), skal det heller ikke være nogen hemmelighed, at vi vælger take-away løsningen flere gange om måneden. Men helt ærligt? Findes der overhovedet noget bedre end leveret take-away fra favorit stedet foran TV’et?

bedste take away

Det synes jeg nærmest ikke der gør, og derfor får I hermed også min fem favoritter i København lige nu. Og hvis nu mundvandet begynder at løbe, og I drømmer om en weekend med lækker take-away, vil jeg blot nævne, at der kan bestilles fra alle nedenstående steder via Just Eat.

bedste take away

bedste take away

Piccolo Pizzeria (Englandsvej 12 B, Kbh S) = Vi har bestilt mad herfra så mange gange, at vi snart må være blandt deres mest loyale kunder. Og når jeg elsker et pizzasted, er det altså ret stort. Jeg er nemlig MEGET kræsen, når det kommer til min pizza. Det skyldes helt klart, at jeg vant til at spise min pizza i Rom, hvor kvaliteten og kravene er nogle helt andre. Her kan Piccolo Pizzeria altså være med.

Jeg vil gå så langt som at sige, at det er en af Københavns bedste pizza. Bunden er tynd og sprød, og fyldet er altid frisk og lækkert. De hverken sejler i olie eller er for fede. Hvis ikke I har prøvet Piccolo endnu, er det bare med at huske det til næste gang. Man bliver nemt afhængig.

Green Mango (Torvegade 16, Kbh K) = Jeg ELSKER thaimad. Især når det laves så godt, som Green Mango gør. Jeg opdagede oprindeligt stedet, da jeg arbejdede på Christianshavn, og sidenhen har jeg holdt ved. De laver de lækreste forårsruller, og lov mig at I husker at prøve deres cremede kokossuppe med de sprødeste tigerrejer. Jeg bliver helt sulten bare ved tanken.

bedste take away

bedste take away

Foodie (Amagerbrogade 13, Kbh S) = Hvis du er i humør til take-away, men stadigvæk gerne vil leve sundt, er Foodie stedet. De har et hav af sandwiches (hvor man også kan få glutenfrit brød, hvis man er til det), og ellers har de både dahl, cous cous og andre lækre retter. Al maden er hjemmelavet, hvilket er et kvalitetsstempel i min bog.

Cock’s & Cows (Amagerbrogade 37, Kbh S) = ENDELIG kan man få leveret sin mad fra Cock’s & Cows. Det er både farligt, men også fantastisk! Jeg lever for deres saltede pomfritter, chili mayo og vegetarburgeren. Jeg bliver helt sulten nu!

bedste take away

Byens Smørrebrød (Rørholmsgade 2, Kbh K) = Hvis jeg kunne leve af én ting resten af mit liv, kunne det meget vel være smørrebrød. Her er Byens Smørrebrød bare bedst. De har leveret smørrebrød til byen i snart 40 år og kan deres kram. Jeg kan virkelig anbefale den med frikadelle og kartoffelsalat, fiskefrikadelle med remoulade samt æg og rejer. Der er virkelig nostalgi forbundet med netop smørrebrød. Det minder mig om de mange besøg hos slagteren i min barndom, hvor vi hver weekend fik godter med hjem.

Med det sagt vil jeg allerede nu bestille take-away til i aften. Sylvester og Rasmus har heldigvis godkendt. Spørgsmålet er så blot om vi skal bestille fra et af de faste steder eller prøve noget ny? Kan I anbefale et godt sted i København?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments