Hotel Bellora Göteborg

Hotel Bellora i Göteborg.. Her skal du bare forbi..

Hotel Bellora Göteborg

Kan man andet end at elske det her palme-tapet?

Som lovet er jeg hermed klar med et selvstændigt blogindlæg om vores ophold på Hotel Bellora i Göteborg. Det var en oplevelse uden lige. Faktisk var det en byferie & kærestetur jeg sen vil glemme. Ikke mindst grundet vores overnatning på henholdsvis Hotel Bellora & Hotel Pigalle.

Hotel Bellora Göteborg

I dag skal det dog handle om førstnævnte hotel. Hotel Pigalle får nemlig også sit helt eget blogindlæg. Glæd jer!

Halli halløj: LÆS MIN ULTIMATIVE BYGUIDE TIL GÖTEBORG + HOTEL BELLORA OG FÅ ALLE DE GODE TIPS

Som tidligere beskrevet, er Hotel Bellora et oldschool Italiensk-inspireret lifestyle hotel med tilhørende inspiration fra det moderne NY og London. Det er et af de mest fancy, men samtidigt afslappende, hoteller jeg har boet på. Nogensinde.

Udover at huse syv etager med hotelværelser, er hotellet også kendt for den populære Ristorante Bellora. Vi havde fornøjelsen af en middag med kolde øl og det strømmede ind med folk. De fleste gik dog forgæves, da de ikke havde reserveret bord. Blot et tip, hvis du leder efter et godt spisested i Göteborg.

Hotel Bellora Göteborg
Hotel Bellora Göteborg

^ Cielo Rooftop Bar, hvor man drikker byens bedste cocktails mens man nyder Göteborg fra toppen.

Mange af de besøgende havde også planlagt et besøgt på den populære Cielo Rooftop Bar, som ligeledes kræver du booker bord. Jeg tror det er Göteborgs bedste udsigtspunkt. Her kan man nyde sine kølige drinks mens solen går ned over det svenske.

Vi havde fornøjelsen af sublimt vejr alle 3 dage, hvilket var tiltrængt efter en lidt sløj sommer på solfronten. Tilmed havde vi et værelse på 7’ende etage med direkte adgang til selvsamme Rooftop Bar. Lige dér følte man sig ekstra heldig.

Hotel Bellora Göteborg
Hotel Bellora Göteborg

Da vi ankom til hotellet var der disket op en sublim cava og de fineste blomster. Nu har jeg besøgt flere skønne steder i Sverige, heriblandt Falkenberg Strandbad (læs min anmeldelse HER), og svenskerne har ofte et endnu højere serviceniveau end Danmark.

Andre der har bemærket det? Der mangler aldrig noget og alle detaljer er gennemtænkt.

Hotel Bellora Göteborg

Jeg får helt lyst til at tage afsted igen, når jeg kigger de mange billeder igennem. Således har jeg forsøgt at koge flere hundrede billeder ned til de allerbedste, så I får en indikation om hvad Bellora faktisk kan.

Hotel Bellora Göteborg
Hotel Bellora Göteborg
Hotel Bellora Göteborg

Aftensmaden på Ristorante Bellora, der serverer italiensk mad i en ny fortolkning. Prøv også de svenske øl. De er perfekte til os, der elsker lyse & lette øl med en undersmag af frugt.

Man må ikke undervurdere en tur til det svenske som feriemulighed. Man kan være med budgetmæssigt ligesom det kun tager lige knap 3 timer med hurtigtoget fra København.

Göteborg er leveringsdygtige i uovertruffen mad til gode priser og så er de langt foran os i forhold til plantebaseret mad.

Hotel Bellora Göteborg
Hotel Bellora Göteborg

Morgenmaden på Hotel Bellora var fantastisk. Når man kan få friske vafler med toppings og dertilhørende Kombucha, er er jeg solgt.

Det flyder over med skønne kaffesteder, veganske cafeér og lækre interiørbutikker i Sveriges anden største by. Jeg kan i hvert fald anbefale et smut over sundet. Enten som kæresteferie, venindetur eller familierejse. Go, go, go!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments