Jotun Lady, lemmingeffekten og boligforandringer

Indret med farver

Endnu en dag og endnu en stund foran computeren. Nola sover middagslur, Sylvester er hos min gudmor, og jeg sneg mig lige til en kort stund foran computeren. Det er nemlig lidt for mange dage siden jeg sidst har haft tid til bloggen, og det duer ikke. Jeg kommer simpelthen til at savne den og dialogen med jer.

Dagene er ellers primært gået med arbejdsrelaterede arrangementer og møder, men alligevel har jeg haft tid herhjemme. Både til at rykke rundt, forkæle mig selv med blomster og ikke mindst gøre “rodet” pænt. Jeg duer ikke altid lige godt til rod, men det hører ofte med, når man er en familie på fire. Overskuddet til at rydde op er ikke-eksisterende, og i stedet arrangerer jeg bare mit rod, hvis det giver mening?

Indret med farver
Indret med farver

Farverige kjoler gør sig rigtig godt på spisebordsstole. Det samme gør vores tørrestativ. Hvad I ikke kan se er hjørnerne, som lige er skåret fra. Her står der ikke mindre en tre autostole (nogle, der mangler en babyautostol med Isofix?), en rejseklapvogn og alle de ting, jeg købte til Nola til loppemarkedet.

På vores lyserøde daybed ligger der nyvasket tøj fra de sidste fem dage. Man kan faktisk slet ikke sidde der lige nu. Nolas legetøj ligger spredt udover alle gulve. Hun rydder ligesom heller ikke op efter sig sev, haha.

Indret med farver

Men det er okay, og jeg finder det rare midt i rodet. Det hele handler om perspektiv, og jeg foretrækker som person at se gennem “rodet” og finde det smukke. Ikke at det andet er forkert. Det er bare mig, som menneske, der fungerer bedst sådan.

Læs også:
Vores nye budgetvenlige DIY-garderobeløsning til soveværelset

Jeg kan dog også godt se, at jeg bliver påvirket og inspireret af andre. Helt ubevidst. Hvis ikke det var for Trine, tror jeg ikke jeg vil eje så mange farver (og det er selvom jeg ikke er helt lige så modig). Michelle inspirerer mig til billedevægge og sammensætninger og Mette Helena til kunsten. Og så er der Susliving, der kan noget med jordfarver og varme, og Polkenstudio for det enkle.

Indret med farver

Det hele udmunder sig i mit forsøg på at indrette og rykke rundt. Vores stil er meget den samme. Det er sjældent vi skifter noget stort ud. Sofaen har efterhånden været her i flere år. Spisebordet har vi arvet og haft i tre år. Der er sket nogle forandringer på børneværelset, men det handler mere om det skulle rumme to børns behov.

Jeg tror bare godt jeg kan lide, at tingene er som de er. Sådan helt overordnet. Til gengæld elsker jeg at lege med detaljerne. Nye plakater, små vaser, blomster, keramik. Det er det, der kan ændre hele udtrykket i sidste ende uden man skal ud at købe nye store møbler.

Indret med farver

Jeg holder min møbler ret basic og tør mere med de små ting. Vægfarven fra Jotun Lady (den her), har også vist sig at være helt perfekt. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke beundrer den, og det er endda efter vi har haft den i over et år. På et tidspunkt skal den måske lige friskes op, men jeg elsker at vi gik efter én farve til alle rum. De farvede og malede markante vægge duede aldrig for os.

Og sådan fik jeg et helt indlæg til at handle om indretning, farver, inspiration og at føle sig inspireret uden selv helt at bemærke det. Jeg er tilfreds som det er nu. Her er rart og hyggeligt, og i sidste ende er det det vigtigste. Alle tidligere blogindlæg om indretning og makeovers kan ses her.

Rigtig god og solrig lørdag

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Comment
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments