La Banchina: Her SKAL du bare forbi, når du er i København

La Banchina… Et must, når du er i København..

La Banchina

Jeg ELSKER at opdage nye steder i København. Altså jeg elsker det generelt, om det er i Danmark eller udlandet, men i og med, jeg har min daglige gang i hovedstaden, er det også især her jeg “tester” nye spændende oplevelser og spisesteder.


Et besøg hos La Banchina og en eftermiddag udover det sædvanlige..

Lige inden jul blev jeg inviteret på julehygge af den virksomhed, som jeg laver konsulentarbejde for, og det er jeg glad for den dag i dag. Destinationen var La Banchina ude på Refshaleøen, som jeg havde læst meget om i sommers, men aldrig selv havde besøgt. Jeg vidste ikke helt hvad, jeg skulle forvente, men havde en idé om det måtte være specielt, nu hvor det lå så langt ude og vi ganske frivilligt cyklede den lange tur.


LÆS OGSÅ: KØBENHAVNS BEDSTE BURGER FINDER DU LIGE HER


Det første, der møder mig, da vi ankom, var den blå og hvide “skurvogn”. Min første tanke var; “Er det det?“. Ja, det var det og faktisk også det, der gør det så fantastisk. Hos La Banchina råber man ikke højt. Det er ikke de mest eksklusive omgivelser eller de dyreste møbler. Det er simpelt, råt og autentisk.

La Banchina

Man kan ikke sidde ufattelige mange mennesker derinde, men vi fik heldigvis et bord, hvor vi kunne nyde vores frokost. At vælge hvad vi skulle spise, var ikke et svært valg. Der var nemlig kun én frokostret, som blev tilberedt i et simpelt køkken lige foran os. Du føler nærmest du er hjemme hos nogen, hvor stemningen er afslappet og hyggelig. Vi fik den vildeste risotto med torsk og dertilhørende hjemmebagt brød og snacks. Det var simpelt, men utrolig lækkert. Retterne er lavet af de bedste kvalitetsråvarer og du ved aldrig helt, hvad der er på menuen. Det kan jeg godt lide i en hverdag, hvor man normalt skal bestemme og tage stilling til ALT.

Om morgenen tilbyder de en morgenmenu, som eftersigende skulle være overdrevet god. Dertil slår de sig på at have Københavns bedste croissanter, og hvis man skal vurdere det ud fra de mange besøg, tror jeg næsten på det. Folk er nemlig villige til at tage den lange cykeltur derud, kun for at nyde godt af udvalget.

Jeg vil også gerne slå et slag for kaffen. Den i sig selv er et besøg værd. Måske spiller det også ind, at man nyder synet udover det stille vand, mens kaffen langsomt indtages. Ude på Refshalevej er der nemlig helt roligt og tiden går ekstra langsomt, hvilket kan være ganske rart, når man er vant til stress og jag inde i byen.

Min kollega kombinerede besøget med lidt vinterbadning fra badebroen og en efterfølgende tur i sauna. Jeg ved, at mange af jer sværger til vinterbadning, hvilket måske kunne være endnu en grund til at planlægge en tur ud til La Banchina.

Prisleje

Prislejet er fair taget i betragtning af kvaliteten. Vores risotto stod til ca. 80 kr. og kaffen til 3o kr. Snacks stod til ml. 30 – 40 kr. Jeg ved de også serverer morgenmad og aftensmad, og jeg kunne forestille mig prislejet var meget lig det vi oplevede.

Menu og udvalg

Alt er simplificeret, og de holder sig kun til det allerbedste. Dvs. lækre croissanter, kanelsnegle, godt brød, morgentallerkner, vellykket kaffe, få men gode frokostretter og smagfulde snacks. Jeg ved ikke, hvordan aftenmenuen tager sig ud, og har heller ikke smagt deres gode vinudvalg, men det må jeg sætte som mål at finde ud af snart.

Hvor

LA BANCHINA
Refshalevej 141a
1232 københavn k


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments