En solhilsen fra min fars hotel (og 10 gode solråd)

Derma SUN
Annonce for Derma SUN

Velankommet til Rom.. Jeg havde frygtet turen herned. Gør man ikke altid det med en baby? Altså Nola er nuttet og mild, men det er altid besværligt at rejse med børn. I hvert fald når jeg sammenligner med tidligere. MEN vi klarede den. Alt er godt. Også selvom vækkeuret ringede kl. 03.30 mandag morgen..

Derma SUN

Min fars lille boutique hotel fyldt med gode minder og historie

Min fars hotel er placeret lige siden af Colosseum (se det her). Det er en gammel og smuk bygning, som han tilbage i 90’erne lavede om til det skønneste boutique hotel. Alt er holdt i den italienske ånd. På den utroligt lækre måde, hvor hver eneste lille klinke fortæller en historie. Her er enormt rart, hvis I skulle være i tvivl. Ikke mindst fordi vi besøger vores familie. Og så er det Nolas første besøg til det land, jeg betragter som mit andet hjem.

Derma SUN

Til hotellet hører der også en fin tagterrasse med, som udgør dagens skrivestation. Jeg sidder i skyggen, mens jeg skriver det her indlæg, men tidligere, og inden solen for alvor bagte, var vi alle heroppe. Både for at få et kig udover byens tage (der er et eller andet særligt ved at se byen oppefra), men også fordi Nola elsker at udforske.

Alt fra trapper og blomster til nye lyde og farverige fliser. Netop varmen er vi meget opmærksomme på hernede. Ikke fordi vi har noget imod den, men med varmen hører der sol, og når man har to børn med på tur, er man ekstra ekstra obs. på om de nu også har nok solcreme på.

Derma SUN

Nola på opdagelse og dagens skrivestation på terrassen med udkig til Roms tage

Vi følger selvfølgelig de gængse råd (læs også mine 10 gode solråd længere nede i indlægget), men vi har også to børn, hvoraf de foretrækker noget forskelligt. Sylvester gider KUN have solcreme på, hvis det er spray eller han selv kan påføre det. Nola er derimod i en alder, hvor hun absolut ikke gider noget, der kræver hun sidder stille, og af den grund er jeg enormt glad for jeg kan kalde mig ambassadør for Derma. Det er jeg stolt af!

Derma SUN

Derma har nemlig et virkelig godt og prisvindende udvalg af solprodukter til alle aldre og alle behov. Ikke mindst den her geniale nye sag, der gør det sjovere og nemmere at få solcreme på. Det ligner på afstand en deodorant, men lad jer ikke snyde. Vi bruger den som supplement til de andre solcremer, da vi på den måde undgår brok og utålmodighed. Det er et hit blandt de yngste.

Stolt ambassadør for Derma og en vigtig mærkesag

Vigtigst af alt, og nok det jeg personlig værdsætter, er, at Derma SUN, med undtagelse af solstiften, der indeholder bivoks, er 100% veganske og hverken indeholder parfume, farvestoffer eller anden unødvendig kemi. De er tilmed mærket med Svanemærket og AllergyCertified samt anbefalet af Asthma Allergy Nordic, og vi kan således smøre det på ALLE helt uden at få dårlig samvittighed.

Jeg ved ikke med jer, men med små børn er jeg ekstra opmærksom på, hvad de får smurt på. Især når de skal smøres ind fra top til tå det meste af sommeren.

Derma SUN

^ Alle Derma SUN solcremerne er nemme at smøre ud, absorberes hurtigt og fedter ikke

Den nye roll-on indeholder SPF30, og med en vejl. udsalgspris på 59,95 kr. kan alle være med. Den finder I lige her sammen med resten af Derma SUNS gode udvalg. Og ellers kan du også finde dem på hylderne i flere supermarkeder.

Derma SUN

10 gode solråd, som faktisk kan gøre en forskel

Og nu vi taler sol, og fordi jeg har gjort mig en del erfaringer gennem årene, vil jeg dele 10 gode solråd, som vi forsøger at efterleve herhjemme. Både dem, der er gode at have in mente, når man har børn, men også dem, jeg selv prøver at huske hver dag.

Jeg er personligt hys med solen. Modsat mine unge år, hvor jeg ikke altid skænkede den sarte hud en tanke. Tænk, der var engang, hvor man gladeligt brugte en 20’er på at stege i et solarium. I dag kan jeg kun ryste på hovedet af den tendens, men sådan var det at være ung i slut 90’erne.

Derma SUN

1. Smør kroppen ind i solcreme i god tid inden du skal ud i solen. Som tommelfingerregel har kroppen brug for en håndfuld solcreme. Man skal generelt bruge meget mere end man lige tror. Som i meget meget mere. Den her er god til hele familien.

2. Find skyggen så ofte du kan Det kan være svært sydpå, hvor alt bare virker som en lang solferie. Forsøg at hold små pauser, og giv gerne alle et break fra solen mellem 12 og 15.

3. Gå efter tøj, der dækker skuldre og knæ. Især til børnene. Husk også solhatten. Både til dig selv og de yngste. På den måde kan du undgå en slem solskoldning.

Derma SUN

4. Vælg en solcreme, der indeholder både UVA og UVB-beskyttelse. Og også gerne en, der er vandfast. Det gør alle Derma SUNS solcremer heldigvis, og de duer derfor både til lands og vands.

5. Veksl eventuel mellem en sollotion til krop og ansigt. Jeg foretrækker at holde det særskilt. Især fordi mit ansigt nemt reagerer, og jeg derfor skal have noget, der tager hensyn til min hud. Gerne én der blødgør og fungerer godt sammen med min makeup.

6. En solstift er vi også glade for. Til næse, ører og ikke mindst børnenes sarte hud. Den er altid med i tasken. Også derhjemme i Danmark, da man aldrig helt kan regne vejret ud.

7. Overvej også en aftersun. Især hvis skaden er sket. Jeg taler af bitter erfaring. Kartoffelmel er faktisk også en glimrende løsning, når uheldet er ude. Igen.. Jeg taler af erfaring..

Derma SUN

8. Det kan godt være vi bor i Danmark, og det måske kun er 15 grader lige nu, men du skal stadigvæk huske solcremen de steder, hvor huden er udsat. Det er faktisk denne årstid, hvor solen er skarpest. Du kan altid tjekke dagens UV-indeks verden over ved brug af app’en af samme navn.

9. Jeg bruger solcreme i ansigtet året rundt. Better safe than sorry. Både i forhold til hudkræft, men i den grad også til at undgå tidlig ældning. Jeg har også nogle irriterende pigmentpletter, jeg gerne vil undgå bliver værre. Den her er både god og budgetvenlig.

10. Jeg slutter med et af de vigtigste råd for vidste du, at du gerne skal gå efter solcremer, der er koralvenlige? Hvert år skylles der tonsvis af solcreme ud i verdenshavene (faktisk op til 14.000 tons), der ikke kan nedbrydes, og det skader både koralrevene og fiskelivet. Og i sidste ende os selv.

Derfor vil jeg anbefale dig at gå efter solcremer (se bare her), der nedbrydes. Heriblandt Derma SUN, der er 100 % koralvenlig. Generelt set er det en rigtig god idé at købe solprodukterne hjemmefra, da man på den måde er sikret solcremer, der både har de gode certificeringer og ingen unødvendig kemi. Læs altid ingredienslisten igennem før køb.

Derma SUN

Nu vil jeg slå computeren i, vente på Nola vågner fra sin lur og nyde endnu en dag i vidunderlige Rom. Den her årstid er så skøn hernede. Ikke for varmt og ikke for koldt. Alt er præcis som det skal være. Planen er, at finde den nærmeste isbod. When in Rome..

HUSK forresten at følge med ovre hos @derma_official. Her deler de dagligt et hav af gode hudtips, anbefalinger og inspirerende videoer.

Masser af feriehilsner fra Rom. Hvis I har ønsker til indlæg eller andet hernedefra, så kom endelig med det!
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments