Når man har ventet i flere uger og det pludselig er nu..

Når man har ventet i flere uger og det pludselig er nu.. 1

Det er i sandhed en lørdag udover det sædvanlige. Normalt ville vi vågne af os selv, det har vi dog også formået i dag, hvorefter vi spiser morgenmad, ser film eller spiller PlayStation. Senere på dagen begiver os ud på en legeplads eller gåture, hvis ikke vi har planer med andre.

LÆS OGSÅ: HAR DU ENDNU IKKE LÆST 40 UGER EFTER..? SÅ ER DET PÅ TIDE

Det er også normalt om lørdagen jeg (en sjælden gang imellem) får lyst til at bage noget lækkert eller at lave en anderledes opskrift til aftensmad. Lørdag kan altså et eller andet helt vildt rart, men i dag er virkelig en lørdag udover det sædvanlige.

Vi skal nemlig på ferie, og det sker ikke ret så tit. Turen går til Mallorca, og jeg føler endelig jeg får den sommer, jeg aldrig fik herhjemme. Bortset fra det også skal regne lidt på den spanske ø. Men sådan er det. Vi har lejet en bil, så vi kan jo bare lave noget andet end at solbade…

LÆS OGSÅ: ALLE MINE BRUGBARE REJSEGUIDES TIL LÆKRE STEDER VERDEN OVER

Endnu bedre er det, at jeg de sidste par dage har fået det bedre. Jeg sover ikke længere hele dagen væk, og jeg kan holde ud at tænke på andet end kvalmen. Der har nemlig været dage, hvor jeg har haft tvivl om vores kommende ferie. Er det overhovedet sjovt at være et fremmed sted, hvis man bare har det skidt? Så nu krydser jeg fingre for den her følelse fortsætter lidt, så vi kan nyde de næste syv dage i det spanske.

LÆS OGSÅ: HAR DU VÆRET FORBI GLÒ ENDNU? LÆS MIN MADANMELDELSE HER

I har heldigvis allesammen været så søde til at tippe os om spændende steder på Mallorca, så vi har nok at gå i gang med. Først skal den irriterende flyvetur lige overstås, og når vi lander kl. 19 skal vi igennem billeje-helvedet. Det tager ALTID flere timer og mange diskussioner frem og tilbage om skjulte gebyrer, før man kan køre derfra. Måske er det bare os der har været uheldige? Sent i aften ankommer vi til lejligheden, og jeg forudser allerede nu, at vi går på hovedet i seng, så vi kan være friske til i morgen.

Vi ses på den anden side. Kryds lige fingre for Wi-Fi dernede. Min opfattelse er, at det ikke er verdens hurtigste, men jeg vil jo virkelig gerne blogge derfra, da jeg endelig har fået motivationen igen.

God lørdag XXX

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments