Restaurant V: Restaurantanbefaling og anmeldelse af Restaurant V

Restaurant V

Som led i vores Aarhustur (få min Aarhus guide her), var vi inviteret ind til en 3-retters middag hos Comwell Aarhus’ egen restaurant- Restaurant V. Selvom vi oprindeligt er fra smilets by, har jeg ikke helt styr på hvilke spisesteder man skal gå efter.

Der dukker hele tiden nye steder op såvel som der er skjulte perler rundt omkring i byen. Restaurant V er klart én af dem.

Læs også vores anmeldelse af staycation i eget land lige HER
Restaurant V
Restaurant V
Restaurant V

Efter en hyggelig kærestedag ude i byen gjorde vi os klar på hotelværelset, for derefter at tage elevatoren ned i den smukke restaurant.

Den ligger i forlængelse af reception om hjørnet – lige efter den famøse Ginbar, der lokker mange glade mennesker til.

Restaurant V

Vores anmeldelse af Restaurant V på Comwell Aarhus

Vi blev budt velkommen af vores kompetente og søde tjener, der fra start gjorde det til en virkelig behagelig oplevelse. Hans viden om mad, vin og ikke mindst gin, var imponerende.

Jeg elsker når personalet tager sig tid til at fortælle historier og dele facts om de ting man smager på. Han var tilmed impulsiv anlagt og tog ekstra retter ind undervejs, som han synes vi skulle smage på. Det er i min optik med til at gøre restaurantoplevelsen noget udover det sædvanlige.

Restaurant V
Restaurant V
Restaurant V

Både Rasmus og jeg valgte de lækre håndpillede rejer til forret efterfulgt af en tartar til mig og dagens fangst til min bedre halvdel. Afslutningsvis hoppede vi begge på chokoladedesserten i en ny fortolkning.

Ind imellem retterne kom der en masse små smagsoplevelser, ligesom hver ret var akkompagneret af en vin der passede dertil. Afslutningsvis mente vores søde tjener vi skulle smage på lidt forskelligt gin. Vi er begge to blevet rigtig glade for god gin og var derfor ikke sen til at takke ja.

Restaurant V

Restauranten er om nogen indbegrebet af lokal mad og du spiser østjysk langt hen ad vejen. Der bliver kræset om ingredienserne, der alle resulterer i store gastronomiske oplevelser.

Restaurant V
Restaurant V

Med en lettere buzz returnede vi på hotelværelset efter næsten 4 fantastiske timer i selskab med Restaurant V. Hvis jeg skulle giftes i Aarhus, vil jeg ikke være sen til at overveje netop dét sted.

Info: Restaurant V ligger på 1. sal på Comwell Aarhus og er åben for alle. Prisniveuaet er fornuftigt og ofte kan du købe et ophold på hotellet inklusiv middag for to til en rigtig god pris.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments