Wow! Vores splinternye terrasse

SILVAN

Jeg troede alligevel aldrig det skulle gøre SÅ stor en forskel, da vi i samarbejde med SILVAN toptunede det hele, men det gjorde det sørme.

Jeg taler selvfølgelig om vores nye terrasse, der har gennemgået en forvandling, der nærmest er Fra Skrot til Slot værdig. Andre, der elskede det program?

SILVAN

^^ Se førbillederne her

Vi udnytter alle muligheder for at bruge tid derude, og så snart der er den mindste solstråle, sidder jeg klar i vores havemøbler. Gerne med et glas vin i hånden.

Vi har virkelig fået vores drømmeterrasse, og der går ikke en dag, hvor jeg ikke nyder synet af de mange forskellige krukker, planter, det fine hvide havesæt, sandkassen eller hyggeområderne.

SILVAN

Sidenhen har vi faktisk været i SILVAN endnu engang. Vi må nemlig ikke sætte hegn op her hvor vi bor, så derfor vi måtte forbi igen og rådgives i hvad vi kunne gøre.

Ligesom sidst var servicen helt i top, og løsningen blev to paller skruet sammen, så de ikke vælter. Ovenpå pallerne har vi placeret de fineste lyse fliser, som vi også fandt i SILVAN. Det er en nem og budgetvenlig måde at afskærme på, og så giver det mulighed for at pynte med altankasser, hængende planter og lyskæder.

SILVAN

Kan I have en dejlig dag? Jeg er på farten hele dagen med kontorarbejde, praktiske gøremål, frokost ude i byen og et gensyn med kære kollegaer ☀️

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments