Makeover af vores hjem: Vi skal male væggene (igen)

Makeover af vores hjem: Vi skal male væggene (igen) 1

Nu er den gal igen.. Jeg er så forbandet træt af vores grønne vægge. Det startede med en lille irritation, men nu er det bare begyndt at drive mig til vanvid. Jeg elskede ellers de mørkegrønne vægge (se makeoveren her), men farven er altså for markant til at pryde vores hjem i flere år. Det kan bare aldrig være nemt, haha.

Så nu er vi på udkig efter en ny farve, vi kan holde ud at kigge på i laaang tid. Vi overvejdede først noget KABE, men jeg synes næsten det er for omstændigt, hvorfor vi nu blot overvejer en almindelig farve, som måske er mindre glansfuld end den nuværende.

Jeg har som altid kigget Pinterest igennem for inspiration og har fundet frem til ovenstående muligheder. Vi er ret enige herhjemme om, at det gerne må være i de grålige farver – eventuelt med en kølig undertone af sart grøn, blå eller lyserød.

Det er skørt med de vægge. Alternativt skulle vi bare male det hele hvidt igen, men det bliver simpelthen så tomt, når vi gør det, og jeg kan ikke overskue at sammensætte en kæmpe billedvæg i stuen. Det både koster og kræver for meget – selvom jeg synes det er så fint, når andre laver en. Måske med tiden?

En billedvæg kræver også bare noget nyt og noget gammelt for at give det lidt personlighed. Det er lige før jeg skal tage på loppemarked igen på søndag og se om jeg kan finde noget.

Vi skal i hvert fald snart have taget en beslutning, da vi har tre ugers sommerferie og det vil være oplagt at få gjort mens vi alligevel er hjemme.

Hvad synes I? Hvilke vægfarver har I derhjemme og hvad er I til?


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments