33 års fødselsdagsbrag

Just Serve It

Indeholder reklame for Just Serve It, Creative Wood og MySelfie

Jeg har andendagstømmermænd. Så ved man bare det har været en god fest. I går gik dagen med oprydning, rengøring og aflevering af nøgler til det lokale vi havde lejet, og derfor er jeg også ekstra træt i dag.

Læs også:

Få opskriften på verdens bedste velkomstdrink med hyldeblomst her

Men inden jeg dvæler for meget ved hvor slemme andendagstømmermænd er, vil jeg lige vise jer en masse små øjeblikke fra fødselsdagsfesten i lørdags. Jeg var gået sammen med min veninde, Katrine, da vi begge blev 33 år indenfor nogle måneder. Ergo en vild #66årsfødselsdag.

MySelfie
33 års fødselsdag

Jeg har ikke holdt en rigtig fest i hvad der føles som evigheder (udover brylluppet i 2016), og derfor var jeg heller ikke sen til at sige JA, da en veninde foreslog mig jeg snart skulle holde en fest.

Det kræver selvfølgelig lidt planlægning og koordinering, men når det hele står klar og gæsterne ankommer, er det altså det hele værd.

just serve it
just serve it

Vi havde ellers holdt det ret nemt, da man jo også gerne vil være til stede til sin egen fest. Cocktails og de smarte dispensere var fra Just Serve It, som jeg endnu engang havde tyet til. Vi brugte dem også til brylluppet og igen til en fødselsdag nogle måneder efter, og derfor blev det også dem valget faldt på her tredje gang.

Det er altid festens midtpunkt. Udover det er helt enormt pænt at se på, er det også utroligt lækkert. Gæsterne fylder selv glasset op, når de mangler, og med i alt fire drinksvarianter (+ en alkolholfri version), var der alt hvad man kunne tænke sig.

just serve it

Vi havde lidt øl og vin siden af, men de lækre cocktails var primært det folk holdte sig til. Vi var gået efter nogle mindre søde versioner, som man sagtens kunne drikke hele aftenen.

Min favorit var Gin & Graped, mens flere af de andre var ovenud begejstrede for Passion Daiquiri. For ikke at tale om deres take på en Dark and Stormy.

33 års fødselsdag
33 års fødselsdag

Blot en anbefaling, hvis I har en kommende fest, bryllup eller event I skal planlægge. Det fine skilt havde dygtige Creative Wood lavet til os, og det satte lige prikken over i’et.

For ikke at tale om de fine drinkstirrers med festlige budskaber. Det er de små detaljer, der gør forskellen.

just serve it

Vi havde inviteret gæsterne til kl. 17, da vi jo gerne vil tidligt igang. Jo tidligere des bedre, hvis du spørger mig. Sådan en aften forsvinder på hvad der føles som minutter, og derfor handler det om at få mest muligt ud af tiden.

Katrines mand var så sød at lave hjemmelavede pizzaer, og Rasmus kom over efter putningen og hjalp til. Jeg slog ham måske også i beer pong (hej nyt yndlingsspil), selvom han ellers havde proklameret hvor talentfuld han var.

MySelfie
MySelfie

Udover maden havde vi snacks, god musik, drukspil og ikke mindst en MySelfie, som jeg ALTID har med, når der skal holdes fest. Det er en god måde at bryde isen på, når alle ikke kender hinanden. Og som altid udvikler billederne sig henover aftenen.

Fra at være meget pæne og uskyldige, går det helt galt senere hen. Vi havde desværre ikke WIFI i lokalet, så vi må lige vente nogle dage på at se dem, og hold op, hvor jeg glæder mig. Det forlænger lige festen et par dage.

33 års fødselsdag

Alt i alt en dejlig aften, der for mit vedkommende sluttede ved en 01.30 tiden, da de andre smuttede i byen. Det kunne jeg slet ikke overskue. Det eneste jeg drømte om var natmad og søvn. Det fik jeg til gengæld også meget af. Og så kom, der måske en stripper forbi.

Jeg ved virkelig ikke hvem, der syntes det var en god idé omkring midnat, men det er da meget sjovt her et par dage efter, haha. Jeg er bare så anti-stripper, som noget kan være (med mindre de ligner noget fra Magic Mike, men det gør de jo sjældent i virkeligheden..).

Fødselsdagsfest

^ Kjolen er fra Object. Jeg kan på ingen måder finde den online, så hvis I spotter den nogle steder, så sig lige til. Den kommer nemlig også i en anden farve, og den må jeg også eje. Den falder virkelig pænt!

Èn ting er sikkert. Jeg skal til at holde flere fester. Det er nu engang så hyggeligt. Alt fra planlægningen til eksekveringen. Næste gang skal det næsten være noget med udklædning. Måske i anledning af Halloween? Det kunne være sjovt!

Er I gode til at holde en fest og fejre jer selv?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Comment
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments