Baghaven på Amager: En skjult perle på Amager

Baghaven på Amager: En skjult perle på Amager 1

Det føles lidt mærkeligt at skrive en anbefaling om et af mine foretrukne spisesteder, når mine tanker mest af alt går på den forestående fødsel. MEN jeg har brug for at tale om andet end fødsler, graviditet og babyer. Det skal der nok komme rigeligt af, når hun er her, så indtil da vil jeg kigge lidt nærmere på alle de anbefalinger, jeg ikke kan vente med at dele med jer.

Læs også:
Byens bedste mellemøstlige måltid får du på Restaurant Yaffa. Se hvorfor HER

Èn af dem er Baghaven på Amager. Nærmere bestemt et fantastisk spisehus placeret i HF Sundbyvester, der er en haveforening, som gemmer på en sand perle. Jeg kan ikke huske hvordan vi fandt det i første omgang? Måske var det en af jer, der anbefalede det til os? I så fald tak! Vi har i hvert fald været forbi et hav af gange siden. Både til frokost, kaffe og kage. De har også aftenmenuer, men det har vi stadigvæk til gode at prøve.

Baghaven på Amager – Placeret midt i HF Sundbyvester haveforening: Her skal du bare forbi

Konceptet er simpelt. Baghaven er en restaurant, café og købmand i et. Det ligger i midten af HF Sundbyvester haveforening og bærer præg af det skønne lokalsamfund, der eksisterer derude. De ligger tilmed klods op af en skøn legeplads, hvis man har børn med. Det har vi været særlige glade for, da Sylvester bare løber rundt og hygger sig.

Læs også:
Hos Un Mercato får du byens bedste morgenmad
Her får du én af Københavns bedste brunch

Der er fokus på sund økologisk nærende mad, kaffe, vine, øl, is, kage og gode kvalitetskøbmandsvarer. ALT er hjemmelavet og det er man ikke i tvivl om. Tilmed er priserne virkelige gode og alt bliver serveret på det fineste genbrugsstel. Hver dag har de en dagens ret, som skifter afhængig af sæson og hvad de netop har fokus på i perioden.

Man kan både sidde udenfor – som jeg foretrækker, og hvorfor vi også primært kommer i sommerhalvåret, men de har også masser af plads indenfor. Indretningen er super hyggelig, lokal og rar, hvilket er meget sigende for den stemning som Baghaven skaber. Servicen er vanvittig god og man kan altid få en lokal historie med i bestillingen, hvilket jeg personligt er vild med. Faktisk så meget, at jeg vil ønske vi havde et lille hus i haveforeningen.

Har I været forbi Baghaven endnu? 

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments