Københavns bedste cheesecake

Cheesecake København

Et helt indlæg dedikeret til cheesecake i København, tænker du måske? JA! Jeg ELSKER cheesecake, hvilket sjovt nok først er kommet til mig inden for de seneste par år. Måske er det fordi jeg først lige skulle smage mig igennem Københavns udvalg, før jeg forstod the fuzz?


Byen bedste cheesecake i København. På forhånd undskyld for tippet..

Da vi optog de nyeste afsnit af vores podcast, fik vi begge lyst til kage. Heldigvis ligger kontoret tæt på Bertels Salon, som efter min mening huser nogle af byens bedste cheesecakes i København.

Cheesecake København

Cheesecake København

Jeg er helt pjattet med deres oreocheesecake. Og ja, den er alt for meget, men det gør ingenting, for man stopper bare, hvis man får nok.


LÆS OGSÅ: KØBENHAVNS BEDSTE BURGER FINDER DU LIGE HER


Derudover købte vi en passionsfrugtvariant, som også var super god, men jeg er altså mest til den knasende oreoudgave, hvis jeg skulle vælge mellem de to. Der var dog nærmest 20 forskellige cheesecakes at vælge imellem, så jeg er sikker på der er noget for enhver smag.

Cheesecake København

Hvis jeg skulle giftes igen, vil jeg faktisk overveje at skifte bryllupskagen (I kan se vores ellers fantastiske bryllupskage her) ud med et bord kun med cheesecakes. Kan man det? Jeg vil i hvert fald elske at blive inviteret til et bryllup, hvor cheesecake fyldte så meget.

Cheesecake København

Ekstra tip = Slice Of San Francisco, som er et hyggeligt spisested på Rådhusstræde, skulle eftersigende også lave en af byens bedste cheesecake. Jeg har kun smagt en lille smagsprøve, og hun laver kun én variant, men det var også nok! Den skal jeg prøve næste gang ?

Blot et lille cheesecake tip til alle kageelskerne derude. Ha’ en dejlig lørdag ?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments