Min ønskeliste: Kære julemand (voksenudgaven)

ønskeliste

Julen nærmer sig, og jeg har en (pinlig) bekendelse. Jeg har ikke pyntet op til jul endnu. Jeg ved ikke hvorfor, men dagene forsvinder i planer, og det sidste jeg tænker på er, at pynte op. Men det skal der laves om på. Jeg ved jo hvor glad Sylvester bliver.

Læs også:
Her er grunden til du skal bruge en jaderulle HVER dag
Her finder du alle de bedste apps, som du børn downloade lige NU

Om ikke andet starter jeg julestemningen herinde med at dele min ønskeliste med jer. Det er skørt det med ønskelister. Man kan tænke på noget hele året, for derefter at gå i baglås, når julen nærmer sig. Pludselig skal folk bruge ønsker NU, og man kan ikke finde hoved og hale i noget som helst. Men led ej længere. Måske I kan nå at finde lidt inspiration herinde?

Min ønskeliste, der består af rare, bløde og effektive sager

Jeg er forresten all in for bæredygtige valg i hverdagen, men det er altså jul, og jeg gider ikke have dårlig samvittighed over at ønske mig et par ting – eller omvendt give gaver til andre. Det er ret hyggeligt. Jeg synes dog ikke man skal ønske sig ting bare for at ønske noget, men de fleste mennesker kan lide at forkæle sig selv og andre, og det kan man heldigvis gøre på mange måder. Oplevelser, en gave i den gode sags tjeneste, et personligt gavekort, genbrug eller hjemmelavede DIY gaver.

Tilbage til min ønskeliste, som byder på lidt af hvert. Jeg har en note på min telefon, som jeg opdaterer i løbet af året. Lige nu bærer den præg af nogle gadgets og udstyr, der kan fremme min forretning. Derudover elsker jeg gaver, der indbyder til selvkærlighed i en travl hverdag, for ikke at tale om oplevelser, der er noget af det bedste man kan få. Hvad er der på jeres ønskeliste?

Lets get to it.. Min ønskeliste i øst og vest.

Yogamåtte HER = Jeg har brug for en ny yogamåtte, og den her har ultra grip, der sikrer et fantastisk greb. Det er altafgørende for mine yogatimer, at jeg står ordentligt fast. Tilmed er den biologisk nedbrydelig og lavet af naturmateriale, hvilket kun er et plus.

Ansigtsolien, der kan redde ALT = Apropos det her meget læste indlæg, så ønsker jeg mig verdens bedste ansigtsolie baseret på hybenkerneolie. UPDATE: Den er nu udsolgt! I er gået til den, haha. Forhåbentligt kommer den på lager igen om kort tid.

Øjenvippe serum på tilbud HER = Serum fra M2, som giver super lange, tætte og buede vipper. Se bare hvad den har gjort for mine vipper lige her. Det virker, og det er den perfekte gave til veninden, søster, mor eller dig selv!

Bøger = Jeg ønsker mig henholdsvis Vi kunne Alt af Merete Pryds Helle, Hverdage er der flest af af Julie Lahme, Den der lever stille af Leonora Skov, alle Katrine Engbergs krimier, de af Helle Helle samt En dag vil vi grine af det af Thomas Korsgaard. Mit 2019 skal stå i bøgernes tegn.

Oplevelser og rare stunder at se frem til HER = Om det er spaophold, en valgfri frokost eller et flødebollekursus. Jeg elsker oplevelser!

Aykasa kasser HER = De er så fine og budgetvenlige, og passer ind alle steder.

Basisundertøj HER = Lækkert økologisk basisundertøj, der sidder som en drøm og som er ultra behageligt. Det kunne være lækkert at iføre sig hver eneste dag!

Ananastæppe HER = Verdens fineste tæppe fra Ferm Living, som gerne måtte flytte herhjem. Se det lige?! Der er jo en ananas på! Hvem kan stå for det?

Vertellis kortspil HER = Det her er jo verdens mest geniale spil, som giver så meget igen. Spillet inspirerer til gode og meningsfulde samtaler, og det har jeg i den grad brug for i en travl hverdag.

Stativ til min computer HER = Jeg sidder dumt i min sofa med min computer, hvilket giver spændinger i ryg og nakke. Det duer jo ikke, så jeg skal have arrangeret en arbejdsstation med computerstativ, tastatur og trådløs mus.

Hvad ønsker I jer? 

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments