Pakkeliste til ferie med baby (ALT du skal huske)

Pakkeliste til ferie med baby

Jeg har lovet jer den her pakkeliste til ferie med baby siden vi kom hjem fra Thailand i start oktober.. Det var vist noget med, at I var flere der skulle på ferie med små børn i den nærmeste fremtid? Hvad skal man have med, hvad er livsnødvendigt og hvad kan man godt undvære?

Netop pakningen kan tage livet af de fleste. Det er et uoverskueligt projekt, der kræver minimum en uges planlægning. Jeg kører efter tesen “hellere for meget end for lidt”, men samtidigt gider jeg ikke have fem kufferter med. Der er jo også nogle begrænsninger i forhold til det flyselskab man rejser med.

Det kunne være sjovt at høre om I er enige eller om I har nogle andre gode tips? Hvad kunne I ikke leve uden, da I rejste med små børn eller babyer? Hvad er nødvendigheder og hvad er ikke?

Pakkeliste til ferie med baby

Det er ved at være lidt tid siden vi var afsted (få rejseguiden til Phuket her og de gode tips til flyrejsen med små børn her), så hvis jeg har glemt noget, eller I har en endnu bedre idé, så byd endelig ind. Jeg tænker at opdatere listen løbende, så alle småbørnsforældre kan genfinde den, når de skal afsted.

Pakkeliste til ferie med baby

Så godt så langt.. Hermed pakkeliste til ferie med baby og alt det du skal huske

Til pusletasken på flyet

Bleer (hellere alt for mange, da man aldrig ved om et fly bliver forsinket eller om bagagen bliver væk undervejs). Vådservietter til uheld, flasker og sterilt vand i hver af flaskerne (som kan varmes i microbølgeovne), modermælkserstatning (både pulver og drikkeklare brikker), massevis af stofbleer, ekstra tøj (gerne 3-4 sæt), tæppe eller dyne, da det altid bliver koldt.

Legetøj, Panodil Junior, eventuel skemad eller snacks, hvis barnet er lidt ældre, en fugtgivende creme til de tørre kinder (og gerne en man også kan bruge til numsen), vaskeklude, mange ekstra sutter og en eventuel bamse/sutteklud eller andet af betydning for den lille.

Pakkeliste til ferie med baby

Det kræver planlægning, men så glemmer man heller ikke noget

I kufferten til baby

Hvis du giver flaske, så fyld endelig op med modermælkserstatning. Både pulver og eventuelle brikker. Man kan som regel IKKE købe det samme mærke og sammensætning i udlandet. Det samme gør sig gældende for grød, smoothies, andet mad og snacks. Sørg for at have ALT med hjemmefra, hvis barnet er i en alder, hvor de stadigvæk kræver de ting. Bleer til alle feriedage + ekstra. Igen kan man som regel ikke købe de samme i udlandet. Svømmebleer havde vi også med hjemmefra.

Vådservietter. Tøj til alle dage (med mindre du har vaskemaskine). Drikkedunk, så barnet holder sig hydreret. Babyalarm + oplader, d-dråber, sutter + suttesnor, negleklipper, termometer, solcreme til babyer, saltvandsdråber hvis barnet bliver snottet, klapvogn inklusiv eventuel solparasol og myggenet (man kan leje en transportkasse i lufthavnen), slyngevugge (yes, vi tog den med og pakkede den bare sammen i klapvognen), bæresele eller vikle, vaskemiddel (vi havde de små tabs med fra Neutral, så vi ikke skulle bruge det parfumerede stads de ofte har i udlandet), ske og hagesmæk, hvis barnet får skemad, solhat og UV badetøj samt babypas. 

Pakkeliste til ferie med baby

I kufferten til ham på 6 år

Sommertøj, badetøj, underholdning, iPad, tandbørste, tandpasta, kasket, sandaler, læbepomade, solcreme. Sylvester er nok den nemmeste at pakke til. Han kræver vitterligt ingenting længere. Bare et par badeshorts og solcreme, og han er kørende.

Og lidt til mor og far, der gør livet nemmere som forældre

Ørepropper, Panodil, underholdning til når børnene sover om aftenen, kamera, solbriller til at gemme de store rander under øjnene og troen på det hele nok skal gå. Hvis du gerne vil have en konkret pakkeliste til hvad man skal pakke til sig selv, har jeg lavet én her.

Jeg håber I kunne bruge min pakkeliste til ferie med baby og børn. Byd endelig ind, hvis jeg har glemt noget. Det er trods alt nogle måneder siden vi drog på barselsferie til Thailand.

Og hvis I har idéer til hvad der er godt til ferier med små børn på 1,5 år, så sig endelig også til. Vi tager nemlig til Thailand igen til september, og det er jo muligvis lidt nogle andre ting, vi skal tænke på til den tid.

Hvad kunne I ikke undvære på jeres ferie med børn? Nogle gode tips til pakkeliste til ferie med baby?

Læs også om mine tanker omkring barselsferie og hvorfor vi valgte at prioritere det.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments